(FOTO)

I lepotice BEZ PREMCA, i stilizovane za DESETKU: Porodica Dragana Bjelogrlića bila je u centru pažnje na premijeri TOME

1

Na beogradsku premijeru "Tome" stigla je porodica Dragana Bjelogrlića. Niko nije ostao ravnodušan na pojavu Maje i Mie Bjelogrlić, a ni Aleksej nije zaostajao za mamom i sestrom!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je u centru "Sava" održana beogradska premijera filma "Toma", posvećenom legendarnom kafanskm boemu Tomi Zdravkoviću. Crvenim tepihom u Beogradu prošetale su brojne slavne ličnosti, a veliku pažnju privukli su, jasno, glavne zvezde filma Tamara Dragičević i Milan Marić, ali oni nisu bili jedini.

 

 

Dašak Holivuda donele su nam i lepotice poput Milene Radulović, Tijane Stoisavljević i Nevene Joksimović, elegantna je bila i Anastasija Ražnatović,  a Anđelka Prpić ponela je haljinu iz devedesetih.

 

Ipak, možda i najveću pažnju privukla je porodica Dragana Bjelogrlića. Na premijeri "Tome" imali smo prilike da vidimo Maju Bjelogrlić, koja se inače ne pojavljuje tako često u javnosti. Maja važi za jednu od najlepših supruga poznatih muškaraca, a za ovu priliku odabrala je potpuno crno izdanje: crnu haljinu koja ističe dekolte i identično crno prstenje.

 

Bjelina ćerka Mia ništa manje je lepa, a za razliku od mame, odlučila se za beli stajling. Bela mini kaput-haljina bila je fenomenalno rešenje za ovu zgodnu crnku, a odisala je suptilnim seksepilom i istovremeno sijala. Inače, ona je diplomirala na Fakultetu političkih nauka.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Prisutan je bio i Aleksej Bjelogrlić, koji je šmekerski izgledao u  plavom odelu. Aleksej je upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a nedavno je postigao veliki uspeh, kada je postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta!

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker