mladi glumci

Silvana u maslinastoj haljini, a Toma u sakou: Milan Marić i Tamara Dragičević pozirali pred konferenciju u Skadarliji

0

Danas je u jednom restoranu u Skadarliji održana pres konferencija posle novinarske projekcije filma "Toma"

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filmsko ostvarenje u režiji Dragana Bjelogrlića, koje govori o životu i delu umetnika Tome Zdravkovića, od svog premijernog prikazivanja na Filmskom festivalu u Sarajevu pridobija veliku pažnju. 

 

Danas je u jednom restoranu u Skadarliji održana koferencija za medije posle novinarske projekcije filma "Toma". 

 

Na ovom događaju prisustvovali su akteri ovog filma, od kojih i glumac Milan Marić koji tumači ulogu Tome Zdravkovića. On je za ovu priliku odlučio da se obuče u crnu garderobu sa sivim sakoom, koji je pored neobičnog đona na patikama bio jedina svetlija nijansa. 

 

Konferenciji je prisustvovala i glumica Tamara Dragičavić, koja igra slavnu Silvanu Armenulić, a za ovu priliku odlučila da obuče dugu ležernu maslinastu haljinu, izlomi kosu, doda srebrni nakit kao i torbicu u rozikastim nijansama. Posebno interesantne su njene naočare koje u potpuno retro fazonu. 

 

Reditelj Dragan Bjelogrlić došao je odeven u tamnu kombinaciju, dok je Željko Joksimović koji je radio muziku za film došao u beloj majici, sivim pantalonama i crnom sakou i cipelama. 

 

Fotoreporteri su na pres konferenciju uslikali i TV lice Jovanu Joksimović koja je imala bluzu sa tufnicama i crveni ruž, koja igra novinarku u filmu. 

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker