PREMIJERA FILMA

Elegantni, minimalistički STAJLING za CRVENI tepih: Anastasija Ražnatović oduševila dame istančanim modnim ukusom (FOTO)

3

Mlada pevačica oduševila je publiku kada se pojavila na premijeri filma "Toma" u Sava Centru, a time je dokazala da je ljubiteljka domaće kinematografije.

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Mlada pevačica i preduzetnica Anastasija Ražnatović večerašnjim pojavljivanjem na premijeri filma "Toma", reditelja Dragana Bjelogrlića pokazala je da je ljubitelj domaće kinematografije i umetničke vrednosti, a svojom odevnom kombinacijom ove večeri inspirisala je mnoge dame.

 

"Čula sam da je film fenomenalan, moja drugarica tumači ulogu u ovom ostvarenju, Tominu treću suprugu, Sonju Marković, te sam došla da je podržim". - istakla je Ražnatovićeva i s ponosom priznala da je poštovalac dela Tome Zdravkovića uz čije pesme je neretko "lomila čaše u kafani".

 

Anastasija je bila nestrpljiva da pogleda ovo inspirativno ostvarenje, a numera koja je asocira na muzičara koji je obeležio 20. vek svakako je "Tužno leto" jer mlada muzička zvezda preferira melanholične melodije.

 

Ražnatovićeva priznaje da bi u budućnosti volela da prisustvuje stvaranju biografskog filma ili serije o svojoj majci Svetlani Ražnatović s obzirom na to da je ona dama sa neprocenjivim životnim iskustvom i maestralnom karijerom.

 

1 / 6 Foto: Glossy.rs

 

Pevačica je za ovu priliku odabrala sofisticiranu odevnu kombinaciju, bez mnogo detalja, a bela boja veoma je prilagodljiva čak i tokom jesenjih dana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker