tako se to radi!

Umesto haljine ― ULTIMATIVNI ŠIK! Ove tri poznate dame su na premijeri filma TOMA pomerile granice seksepila

0

U Centru Sava sinoć je održana željno iščekivana beogradska premijera filmskog ostvarenja "Toma", koji govori o životu i karijeri legendarnog Tome Zdravkovića, a slavne zvanice bile su na visini modnog zadatka.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na sinoćnoj svečanoj premijeri filma "Toma" crvenim tepihom prošetao je veliki broj poznatih ličnosti, a najviše pažnje privukle su glavne zvezde filma ― Tamara Dragičević i Milan Marić, kao i režiser i scenarista Dragan Bjelogrlić i njegova porodica.


Ipak, stiče se utisak da su svi prisutni izgledali svetski i da smo sinoć u Beogradu osetili dašak Holivuda, kako po pitanju filma, kao i kada je reč o stilu, a u moru elegantnih izdanja tri su se posebno izdvojila. Iako je uobičajeno videti toalete na ovakvim događajima, sve su popularnija ženska odela, pa su tako tri poznate dame odlučile da u njima prodefiluju crvenim tepihom. Ipak, nisu odabrale bilo kakva već vrlo zanimljive i upečatljive modele koji su privukli više pažnje nego što bi bilo koja haljina mogla!

 

  • Milena Radulović

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Mlada glumica Milena Radulović u "Tomi" igra Nadu, treću suprugu Tome Zdravkovića, s kojom je legendardni pevač bio kratko u braku, ali joj je posvetio četiri pesme. Koliko je poznata po svom talentu, Milena je poznata i po lepoti, pa je u prvom planu njenog sinoćnog izgleda bilo njeno lepo lice i sve je bilo podređeno njemu: kosu je podelila na razdeljak i zalizala, šminka je bila besprekorna i akcentovala oči, a odeća je bila komotnija. Milena se opredelila za crno odelo prekriveno šljokicama čiji su reveri i džepovi mat, a blago je predimenzionirano, dok ispod sakoa viri crni top. Tome je dodala vrlo efektnu crnu torbu sa zlatnim lančićem, a sve je očarala širokim osmehom.

 

  • Tijana Stoisavljević Milutinović

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Šarmantna voditeljka izgledala je zasnosno kada je na crveni tepih kročila u vrlo zanimljivom modelu odela u nežnoj krem nijansi. Ona se opredelila za pantalone ravnog kroja i strukirani blejzer, a tu je i prsluk naglašava struk na vrlo suptilan način. Tijana se opredelila za puštenu ravnu kosu i umerenu šminku, a posebnu notu glamura njenom izgledu dale su viseće minđuše.

 

  • Nevena Joksimović

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Izabranica glumca Saše Joksimovića odlučila se za sličan izgled kao Tijana, a njihova odela razlikuju se tek u detaljima. Plavokosa Nevena napravila je odličan izbor pojavivši se u odelu bele boje, dok je njen sako nešto duži, a prsluk otvoreniji. Nevena je podela belu tašnicu sa zlatnim lancem, a eventualnu monotoniju koja se postiže sasvim crnim ili belim odevnim varijantama izbegla je uz pomoć crvenog ruža i blagih talasa u kosi.

 

 

makonda-tracker