nije pričala o njima, ali...

Često je smetala DALJINA, a nije sve veze skrivala od javnosti: 3 ljubavi koje su obeležile život Katarine Radivojević

0

Jedna od najlepših Srpkinja, čarobna Zona Zamfirova, uvek se država podalje od očiju javnosti i svoju privatnost čuvala samo za sebe, ali su neki detalji o njenom ljubavnom životu uspeli da dođu do medija.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Katarina Radivojević ovih dana je u centru pažnje javnosti jer je bila u društvu glumca, producentra i režisera Dragana Bjelogrlića u trenutku kada je fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u jednom niškom hotelu. Čuvena "Zona Zamfirova" i Bjelogrlić, inače, trenutno promovišu film "Nečista krv - Greh predaka", u kom su sarađivali i zbog čega su istovremeno boravili u Nišu.

 

Glumica je, inače, poznata kao neko svoju privatnost čuva daleko od medija i javnosti i ne govori o njoj javno, pa nije želela da komentariše incident koji se dogodio između poznatih filmadžija. Poznat je i Katarinin stav da s novinarima ne deli detalje o svom porodičnom i ljubavnom životu, ali neke od njenih ljubavi uspele su da dođu do novina...


Pre šest godina pisalo se da je dečko Katarine Radivojević Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe. Ni čuvena Zona Zamfirova ni Igor nikad nisu potvrdili ove spekulacije.

 

1 / 9 Foto: Dragana Udovičić


Katarina i Igor nikada nisu javno govorili o svojoj vezi koja, ruku na srce, i nije bila preterano ozbiljna. Samo njihovi najbliži prijatelji znali su da se viđaju. Svađali su se i mirili više puta, a do definitivnog razlaza došlo je tek kada su se Igor i Severina upoznali — tvrdio je neimenovani izvor blizak paru za PressSerbia pre nekoliko godina.


Nije Severina jedina hrvatska poznata ličnost koja ima sličan ukus kao Katarina Radivojević — mediji su pisali i o njenoj vezi s Vidojem Ristovićem, koji je poznati istoričar umetnosti i današnji suprug voditeljke Nikoline Pišek.
Glumica nije na sav glas pričala o ovoj ljubavi, ali je nije ni krila, pa je tako sama potvrdila vesti o krahu veze.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina — rekla je Katarina za Hello, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog nedavnog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju "Viktorija".


Pre ovih veza, Katarina je volela biznismena Vuka Miškovića, koji je rodom iz Podgorice, a živeo je i radio u Milanu. Markantni Crnogorac jedan je od retkih koji su uspeli da privuku pažnju jedne od najlepših srpskih glumica, što je ona i potvrdila.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Tačno je da je Vuko moj dečko, ali stav da u javnosti pričam samo o poslu ostaje nepromenjen — ljubazno je jednom prokomentarisala pitanje medija o ovoj vezi.


Ovo je bila još jedna ljubav na daljinu, budući da je čuvena Zona tih dana snimala seriju "Najbolje godine" u Hrvatskoj. I ona je sama priznala da je daljina veliki problem, ali je demantovala glasine o raskidu, da bi se potom tiho rastala od Miškovića.

 


 

makonda-tracker