IZNELA JE SVOJ STAV

Najbolje ga je poznavala, a nije imala prilike da podeli živopisne momente: Lepa Lukić stigla na premijeru filma TOMA

0

Ostvarenje "Toma" koje se bavi likom i delom legendarnog pevača narodne muzike Tome Zdravkovića večeras se prikazuje u Sava Centru, a Lepa je istakla kakva su joj očekivanja i osećanja povom ovog dela.

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Proslavljena pevačica Lepa Lukić među prvima je stigla na premijeru filma "Toma" koji se prikazuje u Sava Centru, a ovo ostvarenje dočarava lik i delo čuvenog Tome Zdravkovića koji joj je bio veoma blizak prijatelj i kolega. 

 

Lepa je bila veoma uzbuđena, ali i pomalo zbunjena jer nije znala tačnu tematiku i prikaz ovog biografskog dela.

 

"Ne znam jer nisam imala prilike da ga vidim. Očekujem sve najbolje, glumačka ekipa je dobra." - istakla je kratko pevačica i dodala da je niko od producenata i ekipe nije pozvao, iako se se njen lik pojavljuje u živopisnom  ostvarenju.

 

1 / 5 Foto: Glossy.rs

 

"Najbolje znam kakav je bio, ali mene niko nije kontaktirao da pita nešto o Tomi. Sami su pravili film, nisu me pitali ništa u vezi sa tom temom, da ispričam neku anegdotu." - rekla je Lukićeva sa setom u glasu, a potom se prisetila šta joj je reditelj Dragan Bjelogrlić priznao o mladoj glumici Oliveri Bacić koja tumači Lepu iz devojačkih dana.

 

"Bjelogrlić me je pozvao i rekao mi da je glumica moj lik dobro odigrala, sada ću videti da li ima neke sličnosti sa mnom iz mladosti. Dok ne vidim, ništa ne mogu pričati." - završava legenda narodne muzike za Glossy.rs.

 

 

 

 

 

makonda-tracker