UMETNOST I MODA

Mia Bjelogrlić, Jovana Joksimović, Milena Radulović: Sofisticirane DAME stigle na prestižno FILMSKO veče (FOTO)

7

Inspirativnim kreacijama iznenadile su publiku, ali ove večeri akcenat je bio na umetničkom stvaralaštvu i magiji domaće kinematografije.

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Beogradska premijera filmskog ostvarenja "Toma" zainteresovala je mnogobrojne dame iz sveta umetnosti, filma, televizije da ovo jesenje veče provedu u sali "Sava Centra" kako bi barem na tren osetile životna previranja legendarnog interpretatora narodne muzike Tome Zdravkovića.

 

Među prvima su se pojavile voditeljka Jovana Joksimović, glumice Milena Radulović i Anđelka Prpić, ali i supruga i naslednica Dragana Bjelogrlića - Mia i Maja koje su na tren pozirale prisutnim fotoreporterima.

 

Iako nas početak septembra asocira na svedenije toalete i tamnije nijanse, poznate dame rešile su da svojim stajlinzima unesu vedrine i pozitivnih vibracija, te su Jovana, Mia i Anđelka kreacijama dočarale letnju magiju, dok su Milena i Draganova supruga Maja ostale verne elegantnim crnim odevnim kombinacijama.

 

1 / 9 Foto: Glossy.rs

 

S obzirom na to da je odjek regionalne publike nakon prvih kadrova biografske drame veoma pozitivan i dirljiv, ne sumnjamo da će ljubiteljke umetničkog izražaja i velikog platna biti očarane nesvakidašnjim ostvarenjem.

 

 

 

makonda-tracker