i dalje je misterija

ŽENA BEZ OSMEHA I NETIPIČNA PRINCEZA: Šarlin od Monaka udala se u PLAVOM odelu, a u životu je oprostila više nego što bi MNOGE ŽENE!

7

Supruga princa Alberta II od Monaka privlači mnogo pažnje svojim upečatljivim stilom, ali i činjenicom da ćete je veoma retko videti nasmejanu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iste godine kada su se Kejt Midlton i princ Vilijam zakleli jedno drugom na večnu ljubav, to su učinili i princ Albert od Monaka i Šarlin Vitstok, dvadeset godina mlađa plivačica poreklom iz Afrike. Par se upoznao jedanaesto godina ranije - sada već davne 2000. godine, tokom jednog plivačkog takmičenja u Monte Karlu.

 

Provokativni stil kakav se ne očekuje od plemkinje: Princeza Šarlin pokorila Milano i bacila manekenke u drugi plan (FOTO)

 

Javnost je saznala za njihovu ljubav 2006, verili su se 2010. i venčali prvog jula 2011. godine, a ono što je posebno interesantno jeste činjenica da, za razliku od ostalih lepotica koje su se udale za prinčeve, nije nosila glamuroznu venčanicu već svetloplavo odelo s potpisom Karla Lagerfelda.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Zbog toga je ova nijansa ubrzo nazvana šarlinski plavo. Dan kasnije se, međutim, na romantičnoj ceremoniji koja je održana u palati pred 4.000 zvanica ipak pojavila u venčanoj haljini koju je samo za nju dizajnirao Đorđo Armani.

 

foto: Profimedia

Tri godine nakon venčanja, Šarlin je donela na svet blizance Gabrijelu Terezu Mari i Žaka Onora Ranijea, naslednika prestola.

 

Ono po čemu je princeza Šarlin najpoznatija svakako je lice bez osmeha. Nju ćete, baš kao i, recimo, Viktoriju Bekam, retko videti kako se osmehuje u javnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker