zadaju udarce

"Osetićeš moj ukus dok te bude ljubio!" Najnoviji ljubavni trougao u svetu poznatih se ne libi da iznosi prljave detalje

0

Dok su pevači bili u dugogodišnjoj vezi s prekidima, on se navodno viđao i s koleginicom, a sada je sve završilo u njihovim novim pesmama.

Kamila Kabeljo i Šon Mendez
Kamila Kabeljo i Šon Mendezfoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka pevačica Sabrina Karpenter jedna je od najvećih muzičkih senzacija u poslednje vreme, a gotovo je nemoguće da niste čuli makar njen hit "Espresso".


Mlada muzička zvezda privlači sve više pažnje medija, ovih dana zbog komentara o njenim kontroverznim nastupima na turneji "Short n' Sweet", nazvanoj po istoimenom albumu, ali i zbog navodnog ljubavnog trougla.


Oni joj nisu strani – već se pisalo da je bila sa Džošuom Basetom u vreme dok se on viđao s Olivijom Rodrigo, što je bilo inspiracija za Olivijinu pesmu "Drivers License", a šuškalo se da je Sabrina Karpenter imala ulogu i u raskidu glumca Berija Keogana sa majkom njegovog sina Branda.

 

Sabrina Karpenter na sceni
Sabrina Karpenter na scenifoto: Matt Crossick for G / Shutterstock Editorial / Profimedia

Već neko vreme se piše da je Sabrina činila ljubavni trougao i sa Šonom Mendezom i Kamilom Kabeljo, a u pitanju je glasina od koje ne može da pobegne godinama.

 

Ljubavni trougao Sabrina Karpenter-Šon Mendez-Kamila Kabeljo


Pevači Šon Mendez i Kamila Kabeljo bili su zajedno od 2019. do 2021. godine, a potom su 2023. viđeni kako se ljube na festivalu Koačela, nakon čega su ponovo raskinuli.

U međuvremenu je Mendez povezivan sa Sabrinom, s kojom je bio na žurki Majli Sajrus, a izvori su potvrdili za ET da se oni viđaju, da "provode vreme zajedno i trude se da se ne eksponiraju". Odmah posle te glasine početkom 2023, pevač je demantovao da je u vezi sa Sabrinom Karpenter, posle čega su ga paparaci fotografisali s Kamilom, a nikom nije bilo jasno da li se viđao s obema paralelno.

 

Kamila Kabeljo i Šon Mendez
Kamila Kabeljo i Šon Mendezfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Da je nečega definitivno bilo, pevačice su otkrile kroz svoje pesme.

 

Navodno na Sabrininom novom albumu ima referenci na njen odnos sa Šonom Mendezom, pošto u pesmi "Taste" pominje dečka koji se pomirio sa svojom bivšom.


Čula sam da ste se pomirili i, ako je to istina, onda ćeš osetiti moj ukus dok te bude ljubio – peva Sabrina u pesmi koja je navodno posvećena Kamili, dok u "Coincidence" kaže:

 

Prošle nedelje, nisi imao dilemu, ove nedelje u ustima čuvaš mesto za njen jezik.

 

Sabrina Karpenter navodno je bila u vezi sa Šonom Mendezom dok je on bio u vezi s prekidima sa Kamilom Kabeljo
Sabrina Karpenter navodno je bila u vezi sa Šonom Mendezom dok je on bio u vezi s prekidima sa Kamilom Kabeljofoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U istoj pesmi pominje da je njenom partneru prazna baterija na telefonu i da mu se automobil sam odvezao "od Los Anđelesa do njenih butina", kao i da "ona izgleda kao devojka koju je prerastao". U "Dumb & Poetic" pominje i da "pečurke neće promeniti njegov život", što je mnoge podsetilo na Mendezovu izjavu da je eksperimentisao s pečurkama.

I sama Kamila je u novim pesmama imala stihove za koje mnogi veruju da se tiču odnosa Šona Mendeza sa Sabrinom Karpenter, poput "Ona je kul, čula sam, ne pravi se iznenađen, videla sam fotke" i "Ako je tako neverovatna, šta tražiš u ovom delu grada? Ako ti se toliko sviđa, šta želiš da otkriješ ovde?" u "June Gloom".

 


Sve troje su, inače, nastupili na nedavno održanoj dodeli MTV VMA nagrada, a Kamila i Sabrina su, između ostalih, izvele i ove pesme, što je izazvalo mnogo komentara na društvenim mrežama.

 

 

BONUS VIDEO

Top 10 ljubavnih trouglova na estradi

 

makonda-tracker