brzo se izvinila

"Žao mi je, Vilijame, izvini, Kejt!" Poznata pevačica priznala da je ukrala predmet iz doma princa i princeze od Velsa

0

Popularna pevačica izvinila se u jednoj emisiji nakon što je iz Kensingtonske palate izašla s nečim što pripada kraljevskom paru

Princ Vilijam i princeza Ketrin od Velsa
Princ Vilijam i princeza Ketrin od Velsafoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Rezidencije britanske kraljevske porodice nesumnjivo intrigiraju sve ljubitelje priča o princezi Dajani, kralju Čarlsu, njihovim sinovima i snahama, a u pitanju su mesta na koja ne može da dođe bilo ko.


Pored zvaničnih prijema, poznate ličnosti mogu da posete Bakingemsku i Kensingtonsku palatu samo ako imaju veoma važan povod ili poseban poziv članova porodice, a jedna od onih koji su imali priliku da se nađu u njima je i kubanska pevačica Kamila Kabeljo.


Ona je, naime, jednom prilikom bila gošća Kensingtonske palate povodom susreta s finalistima takmičenja Teen Heroes Awards 2019, koji organizuje BBC Radio 1. Tada se sastala s princem Vilijamom i njegovom suprugom Kejt Midlton, a kako je kasnije priznala, iz Palate nije izašla praznih ruku.

Gostujući u emisiji "Doručak s Gregom Džejmsom" na pomenutom radiju, ona je potom priznala da je sa svojom majkom ukrala olovku, i to zato što ju je ovaj voditelj, koji je takođe bio u Kensingtonskoj palati, "triput izazvao".

 

Kamila Kabeljo na dodeli MTV nagrada
Kamila Kabeljo na dodeli MTV nagradafoto: EPA-EFE/JASON SZENES

I onda si me "prozivao" pred ljudima iz Palate, rekao si: "Ona je ukrala olovku", a ja sam je strpala u maminu torbu. Mama je rekla: "Moramo da je vratimo, moramo da vratimo olovku", a ja sam odgovorila: "Ne, on me je trostruko izazvao". I još imam tu olovku. Žao mi je, Vilijame, izvini, Kejt – rekla je Kamila Kabeljo u emisiji.

Ona nije otkrila kakvog je dizajna olovka, a stručnjak za antikvitete Li Jang kasnije je za BBC rekao da bi ona mogla da košta nekoliko hiljada funti.


U popularnoj kulturi, ovakve stvari koštaju poprilično. U prošlosti su takvi predmeti nuđeni za prodaju na internetu i ljudi bi se zbog toga veoma uzbudili – rekao je Jang i upozorio da će mnogi pokušati da preare fanove kraljevske porodice nudeći lažne olovke i tvrdeći da je u pitanju baš ona koju je ukrala Kamila Kabeljo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Kako je Elizabeta II promenila tok istorije?

 

makonda-tracker