sve su pobedili

Posle 22 godine braka i četvoro dece – naišla je ONA: Ljubavnicu glumca njegova ćerka je nazvala "SMEĆEM", a on ne haje

0

Uprkos osudi javnosti, slomljenom srcu žene s kojom je proveo decenije i činjenici da ni deca nisu htela da pričaju s njim, glumac je ostao s glumicom, a nedavno su se i venčali

Meri Elizabet Vinsted i Juan Mekgregor na premijeri serije 'Džentlmen u Moskvi'
Meri Elizabet Vinsted i Juan Mekgregor na premijeri serije "Džentlmen u Moskvi"foto: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najveće holivudske face proteklih godina nam često pokazuju svoj talenat u televizijskim serijama nego u filmovima, pa škotski glumac Juan Mekgegor, kog smo gledali u nekim od najvećih bioskopskih hitova proteklih decenija, sada predstavlja seriju "Džentlmen u Moskvi".


U ovoj mini-seriji mu društvo pred kamerama pravi američka glumica Meri Elizabet Vinsted, njegova supruga, što nam daje još jednu priliku da vidimo njihovu neupitnu hemiju.


Upravo je ta hemija dovela do kraja njegovog braka, što je pre nekoliko godina bio jedan od najvećih skandala u svetu slavnih.

Juan Mekgregor (53) i Meri Elizabet Vinsted (39) upoznali su se 2016, na snimanju serije "Fargo", u kojoj je glumac igrao dva lika, braću blizance Emita i Reja Stasija, od kojih je drugi stupio u vezu s Merinim likom Niki Svongo.


Već u maju naredne godine, otkriveno je da se glumica razvela od supruga i režisera Rajlija Stirnsa, za kog je bila udata od 2010. godine, a ona mu je na Instagramu poručilia da će ga voleti zauvek. Mnogi nisu ni pretpostavljali da je njegovo mesto u njenom srcu zauzeo drugi muškarac, i to ni manje ni više nego njen oženjeni i 14 godina stariji kolega Juan Mekgegor.

U oktobru te 2017. godine, oni su viđeni kako se ljube u Londonu u jednom kafiću, pre nego što su se zajedno odvezli Juanovim motorom. Samo dan kasnije, People je javio da su glumac i njegova supruga Iv Mavrakis rastavljeni još od maja – kada je Meri Elizabet saopštila da se razvodi.


Oni su odlučili da bez pompe stave tačku na svoj brak, ne žive zajedno od maja – rekao je tada izvor blizak bivšem paru. – Juan je slobodan muškarac.

 

Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted u seriji 'Fargo'
Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted u seriji "Fargo"foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

U tom trenutku, škotski superstar bio je oženjen 22 godine, a sa suprugom je dobio četvoro dece: Klaru, Ester, Anuk i Žamijen, koju su usvojili iz Mongorije.


Ako su se pre toga i krili, tada su potpuno prestali. Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted počeli su da šetaju držeći se za ruke, putovali zajedno i pokazivali da su zaljubljeni do ušiju.


U januaru 2018. Mekgegor je nagrađen za svoj rad u "Fargu", kada mu je uručen Zlatni globus za najboljeg glumca u mini-seriji, a tada je sve zapanjio kada je pričao i o svojoj supruzi i o ljubavnici.

Najpre bih voleo da kažem hvala Iv, koja je bila uz mene 22 godine, kao i našoj deci Klasi, Ester, Džamijanu i Anuk. Oduvek sam voleo glumu i imam divne prijatelje iz ovog sveta. Ne bi bilo Emeta bez Dejvida Tjulisa i ostalih, a ne bi bilo Reja bez Meri Elizabet Vajnsted – rekao je Juan, na opšti šok.

 

Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted venčali su se 2022.
Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted venčali su se 2022.foto: Michael Tran/AFP/Profimedia

Juanove ćerke nisu krile koliko je cela njihova porodica pogođena njegovom preljubom, a Klara, Juanovo i Ivino najstarije dete, jednom je reagovala na proglašenje Meri Elizabet Vinsted najlepšom glumicom napisavši na Instagramu:


Ona najlepša?! Ona je najobičnije đubre! Hvala lepo, doviđenja!


Škotski glumac je, međutim, nastavio svoju vezu s mlađom koleginicom, formalno se razveo 2018, a 2020. dobio s Meri Elizabet sina Lorija. Potom su se venčali u aprilu 2022, na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu.


Navodno su slavlju prisustvovali samo najbliži, odnosno prijatelji i članovi porodice i sve je proteklo u najboljem redu.


Bilo je divno i radosno – potvrdio je neimenovani izvor. – Oni su tako divan par. Ne vole pažnju javnosti i uživaju u svom životu u kanjonu. Često šetaju i odlaze na plažu.

 

Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted često razmenjuju nežnosti u javnosti
Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted često razmenjuju nežnosti u javnostifoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno je par želeo da kruniše svoju ljubav brakom jer već godinama uživaju u skladnoj vezi.


Zaljubljeniji su jedno u drugo više nego ikad, a nakon što su pretprošle godine dobili prvo zajedničko dete njihova veza je još čvršća – istakao je nedavno izvor blizak glumcima.

Ipak, nije poznato jesu li venčanju prisustvovale Juanove ćerke. Ipak, najteže mu je bilo s Klarom, s kojom se u međuvremenu pomirio. Štaviše, sarađivali su na filmu "Bleeding Love", zasnovanom na njihovom turbulentnom odnosu. Tada je istakao da "ima stvari koje nisu tačne ili su iskrivljene, ali i dalje odražavaju njihovu otuđenost" i naglasio je da bi roditelj uradio sve u svojoj moći da ne izgubi dete.

 

Juan Mekgregor sa ćerkom Klarom
Juan Mekgregor sa ćerkom Klaromfoto: TODAY/YouTube Printscreen

Juan i Meri su nedavno ponovo sarađivali, na setu pomenute serije "Džentlmen u Moskvi", a Mekgregor je za Radio Times rekao da im je bio potreban "koordinator za intimnost".


Čudno je biti nag pre ljudima, čudno je biti intiman ispred kamere – rekao je. – Da smo radili scenu plesa, bio bi nam potreban koreograf. To je sada važan deo posla jer je to neko s kim se režiser i glumac nađu na sredini.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Da li su junaci našeg detinjstva zaista politički nekorektni?

 

makonda-tracker