ljubavni trougao

DVAPUT su volele istog muškarca, godinama su se MRZELE: Lepe glumice su dugo vodile tihi rat koji je kulminirao OSVETOM

0

Važe za neke od najlepših žena sveta i omiljene "slatkice" iz komšiluka, a čuvene glumice svojevremeno su bile upletene u ljubavne trouglove o kojima se brujalo po Holivudu

Aleks Rodrigez i Kameron Dijaz u danima ljubavi
Aleks Rodrigez i Kameron Dijaz u danima ljubavifoto: Michael Stewart / Getty images / Profimedia

Ako ne pratite bejzbol, ime sportiste Aleksa Rodrigeza najverovatnije vam je poznato po tome što je godinama bio u ljubavi sa Dženifer Lopez, s kojom se verio, a on već godinama važi za jednog od najvećih zavodnika u svetu slavnih.


Ljubio je mnogo poznatih dama, među kojima je bila čak i kraljica pop muzike Madona, a u jednom trenutku on je bio upleten u ljubavni trougao koji je potresao Holivud.


Međutim, mnogi su verovali da je on samo bio deo složenije priče i da se upleo u jedan stari sukob...

 

Aleks Rodrigez, poznatiji kao A-Rod
Aleks Rodrigez, poznatiji kao A-Rodfoto: EPA-EFE/CRAIG LASSIG

Kameron Dijaz i Kejt Hadson dvaput u ljubavnom trouglu


Pre nego što je popularni A-Rod ušao u ovu dramu, u njenom središtu bio je pevač Džastin Timberlejk. Naime, nakon što je ostavio Britni Spirs, pevač je proveo četiri godine s glumicom Kameron Dijaz, od koje se rastao 2007. godine.

 

 

Odmah potom, on nije krio svoju ljubav s njenom koleginicom Kejt Hadson, s kojom je potom bio godinu dana.

Međutim, 2008. Kejt Hadson počela je da se viđa s Aleksom Rodrigezom, s kojim je često viđana u trenucima strasti u Majamiju, a navodno sportisti nije bilo prijatno što njegova veza privlači toliko pažnje.

Ohladilo ga je to što ima devojku koja uvek želi da bude ispred kamere – rekao je za Us Weekly izvor blizak bejzbol zvezdi. – Aleks je želeo nekoga ko je zainteresovaniji za dugu vezu umesto za građenje svog profila.


U tom trenutku pojavila se Kameron Dijaz, s kojom je Rodrigez najpre viđen na žurki 2010. godine.

Između dveju glumica – Kameron Dijaz i Kejt Hadson – već je postojala ogromna tenzija jer je Timberlejk "paradirao" s Kejt nako duge ljubavi s Kameron, iako nije bilo dokaza da je u sve bila upletena preljuba. S Rodrigezom je, međutim, ova tenzija eskalirala. Kameronina veza sa sportistom trajala je vrlo kratko, ali je navodno bila dovoljna da Kejt na svakom koraku ogovara svoju suparnicu i da tvrdi da joj je starija koleginica preotela dečka da joj se osveti zbog Timberlejka.

 

Odnos Kameron Dijaz i Kejt Hadson


Kejt misli da je to osveta, čista i jednostavna – rekao je tada anonimni izvor za Us Weekly.


Kejt mrzi Kameron – rekao je drugi izvor za Page Six i dodao da se Hadsonova hvalila gde god je mogla što je dobila glavnu ulogu u filmu "Devet" Šejna Akera nakon što je u trci za nju bila i Kameron Dijaz.

 

Kejt Hadson navodno je 'mrzela' Kameron Dijaz
Kejt Hadson navodno je "mrzela" Kameron Dijazfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt misli da je Kameron stara glumica u godinama koja se muči da ostane seksi i relevantna – tvrdio je izvor.


Kameron je, s druge strane, smatrala da su ove optužbe urnebesne.


Misli da je Kejtina ljutnja šala... Kejt je samo uzrujana jer mrzi da bude sama – rekao je prijatelj Kameron Dijaz.

 

Kameron Dijaz nedavno se vratila glumi nakon duge pauze
Kameron Dijaz nedavno se vratila glumi nakon duge pauzefoto: EPA / PETER FOLEY

Međutim, one su navodno zakopale ratne sekire 2012, kada su se na žurki magazina Vanity Fair nakon dodele Oskara navodno zagrlile i ćaskale uz šampanjac, dok je Kameron potom za Interview rekla da je Kejt Hadson "dobra drugarica".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo srpske glumice u Holivudu

 

makonda-tracker