mlad tata

"Kad je poslednji put video sina?" Fanovi optužuju glumca da zapostavlja dete zbog popularne pevačice

0

Irski glumac mesecima je skrivao svoju novu vezu od javnosti, a s obzirom na komentare dela njegovih obožavalaca, imao je dobar razlog

Beri Keogan i Sabrina Karpenter u spotu za pesmu 'Please Please Please'
Beri Keogan i Sabrina Karpenter u spotu za pesmu "Please Please Please"foto: ACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznati parovi uvek su senzacija, naročito na društvenim mrežama, a proteklih meseci ubedljivo najpopularniji su glumac Beri Keogan i pevačica Sabrina Karpenter, koje viđamo na svakom koraku.


Zvezdu filma "Saltburn" i devojku koja stoji iza letnjeg hita "Espresso" viđali smo kako se ljube, šetaju, poziraju na crvenom tepihu i u raznim drugim situacijama, a nedavno se irski glumac pojavio u spotu svoje devojke za pesmu "Please Please Please".


Prvi put su se glasine o njihovoj vezi pojavile još u decembru 2023. godine, a a oni su se tada trudili da se ne eksponiraju, dok sada nisu toliko misteriozni. Ipak, njihov izlazak u javnost kao para nije protekao bez kontroverzi.

 


Beri Keogan se, naime, nekoliko meseci pre nego što su počeli da ga spajaju sa Sabrinom Karpenter rastao o Alison Kirans, s kojom je proveo tri godine i malo pre toga dobio sina Branda.

 

U intervjuu koji je u januaru dao za GQ glumac je odbio da komentariše raskid, ali je naveo da Alison "radi odličan posao i neverovatna je majka".

U isto vreme, njena majka je za Daily Mail rekla da Beri i Alison zajedno brinu o sinu i istakla da je glumac rekao njenoj ćerki da ima novu devojku.


Međutim, fanovi su primetili da je Alison Kirans "lajkovala" komentar na Instagramu u kom se ističe poštovanje prema majkama koje "praktično same odgajaju svoju decu" i naglašava se da je Alison heroina za svog sina.

 

Beri Keogan na crvenom tepihu
Beri Keogan na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

To je podstaklo raspravu na internetu o tome koliko je Beri Keogan zapravo uključen u život svog sina, s obzirom na to da ga paparaci stalno viđaju s novom devojkom i išao je s njom na turneju, pored sopstvenih poslovnih obaveza.

 


"Šokirana sam što on ima dete, kad stiže da ima i dete?", "Izgleda da 20-mesečna beba nije zanimljiva kao tuđa muzička turneja, pa da joj se posveti", "Kad je Beri poslednji put video svog sina?", "Nema vremena za dete zbog ljubavnog života", "Kako će jednog dana pogledati tog dečaka u oči?"... neki su od komentara na Iksu. Mnogi idu tako daleko da tvrde da je glumac ostavio porodicu zbog Sabrine.


Međutim, mnogi su skočili u odbranu glumcu, istakavši da je majka njegove bivše devojke istakla da su oni "koroditelji" i da se Keogan osuđuje samo zbog ponašanja majke njegovog sina na internetu.

 

Beri Keogan na Kanskom festivalu
Beri Keogan na Kanskom festivalufoto: EPA-EFE/VICTOR BOYKO / POOL

Oni razgovaraju i moraju da budu tu za Branda – rekla je Alisonina majka za Daily Mail. Bari je imao pristojnosti da Alison obavesti o svojoj novoj devojci i ne možemo da ga krivimo zbog toga. Alison je sada fokusirana na svog sina i sebe.

 

U međuvremenu, glumac uživa u svojoj novoj vezi i ne obazire se na komentare.

 

BONUS VIDEO

Tračevi o poznatima

 

makonda-tracker