svi su bili iznenađeni

"Meg je oprezno posegnula za telefonom..." Princ Hari opisao momenat kad je kraljica pozvala njegovu suprugu posle drame

0

Nakon što je njen otac dao intervjue u kojima je pričao o svojoj poznatoj ćerki, Megan Markl našla se u vrlo neprijatnoj situaciji, a onda je dobila poziv od kog je strepela...

Megan Markl i kraljica Elizabeta II
Megan Markl i kraljica Elizabeta IIfoto: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, već godinama živi u Americi sa suprugom Megan Markl i njihovom decom princem Arčijem i princezom Lilibet, tamo je izneo niz ispovesti o svom životu.


Jedna od njih je autobiografija "Rezerva", u kojoj je otkrio brojne pojedinosti o životu u britanskoj kraljevskoj porodici, a iako odlomci iz knjige princa Harija uglavnom dospevaju do medija zbog negativnih stvari, on je podelio i jednu simpatičnu priču.


Reč je detalju koji se tiče odnosa pokojne kraljice Elizabete II prema njegovoj supruzi Megan Markl.

Kako je princ Hari napisao, dok su Megan i on bili na čaju kod njegovog oca Čarlsa, kraljica je pozvala telefonom i tražila da priča s njegovom ženom.


Svi smo pogledali iznenađeno – prisetio se Hari. – Meg je oprezno posegnula za telefonom. Činilo se da je baka zvala da priča o Meginom ocu.

 

Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa
Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksafoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Naime, nakon što je njegova ćerka postala planetarno poznata zbog ljubavi s britanskim princem, otac bivše glumice Tomas Markl dao je više intervjua i organizovao planirano paparaco fotografije, prilikom kog je, tobože slučajno, držao novine s Meganinom fotogafijom.


Nekadašnja gluimica nije znala kako da postupi u toj situaciji i tražila je pomoć od kraljice, poslavši joj pismo, a kraljica joj je odgovorila tek ovim telefonskim pozivom.


Odgovarala je joj je na pismo koje joj je Meg napisala, tražeći savet i pomoć. Meg je rekla da ne zna kako da natera novinare da prestanu da ga intervjuišu, podstičući ga da priča užasne stvari – piše Hari. – Baka je predložila da Meg zaboravi štampu, da ode vidi svog oca i proba da ga urazumi.

 

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Međutim, princ dalje piše da je Megan objasnila da njen otac živi u gradiću na granici Meksika i Amerike i da ne zna kako da prođe preko aerodroma, kroz grad i pored svih ljudi bez privlačenja pažnje.


Baka je razumela mnogo problema u tom planu. U tom slučaju, možda da mu napiše pismo? Tata se složio. Divna ideja – napisao je Hari.


Megan Markl imala je odličan odnos sa svojim ocem dok je odrastala, ali su im se putebi razišli nakon što je on postao medijska zvezda u jeku njene veze s princem Harijem. Nije prisustvovao ni njihovom venčanju, pa je Megan do oltara odveo svekar Čarls, a nije posetila oca ni nakon što je on doživeo dva srčana udara i moždani udar. On nije upoznao njenu decu, niti imaju bilo kakav kontakt.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker