ne osvrće se na to

Istina o "tajnom mužu" Megan Markl: Uz princa Harija i Trevora pominje se još jedno ime, koje ona NIKAD nije izgovorila

1

Kada ste toliko poznata ličnost kao što je to vojvotkinja od Saseksa, lako se nađete na meti tračeva, a nju jedan prati već godinama

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Kada je Megan Markl rekla "da" princu Hariju 2018, to je bio važan trenutak za britansku kraljevsku porodicu.


Ne samo što se mlađi sin princeze Dajane i tadašnjeg prestolonaslednika Čarlsa konačno skrasio nakon niza veza koje su mediji detaljno pratili nego je njegova supruga nekadašnja glumica, žena afroameričkog porekla i već je iza sebe imala jedan brak.


Ona je od 2011. do 2014. bila udata za producenta Trevora Engelsona, ali na društvenim mrežama često se pominje još jedan njen navodni bivši muž.

"Tajni muž" Megan Markl – teorija zavere

Uz ime vojvotkinje od Saseksa neretko se provlači ime izvesnog Džoa Đulijana, za koga se tvrdi da je bio njena velika ljubav pre nego što je srela princa Harija 2016. Navodno su Megan i on bili zajedno dve godine, a mnogi veruju i da su se venčali i da je brak potom poništen.

Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godinefoto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Međutim, kako je prošle godine pisao britanski The Sun, u pitanju su lažne tvrdnje i teorije zavere za koje ne postoji nijedan dokaz.


Nema dokumenata, fotografija niti bilo kojih drugih izvora koji bi potvrdili da se Megan Markl ikada udala za čoveka po imenu Džo Đulijano – ističe The Sun.

Zašto se raspao prvi brak Megan Markl?


Ono što pouzdano znamo jeste da je Megan 10. septembra 2011. rekla "da" Trevoru Engelsonu na Jamajci i da su podneli zahtev za razvod 2013, navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog. Izvori bliski glumici tvrdili su da su se oni razišli zbog njene uloge u seriji "Suits", koju je snimala u Kanadi, dok je njen suprug ostao u Americi.

Megan Markl i Trevor Engelson na svom venčanju 2011. godine
Megan Markl i Trevor Engelson na svom venčanju 2011. godinefoto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

– Megan je dobila ulogu nekoliko meseci pre venčanja. Uprkos tome što su proveli šest godina pre toga, stvari su počele da se raspadaju malo posle svadbe – rekao je anonimni izvor za Woman's Day Magazine.Mučili su se s daljinom. Trevor je živeo u Los Anđelesu dok je Megan bila u Torontu, pet sati leta dalje. Bio je to težak način da se započne bračni život.
Nakon što je Megan stala na noge posle razvoda i nastavila dalje, upoznala je princa Harija 2016. godine, a venčali su se 19. maja 2018.

Megan Markl i princ Hari na svom venčanju 2018. godine
Megan Markl i princ Hari na svom venčanju 2018. godinefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Potom su dobili sina Arčija i ćerku Lilibet, a od 2020. stanuju u Americi i ne vrše dužnosti viših članova kraljevske porodice.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO

Megan Markl i Hari na koncertu Keti Peri

makonda-tracker