da li ste znali

Zašto su Kejt i Megan Markl u svađi? Sve je počelo pre 6 godina, a "zakuvalo se" nakon RATA SMS PORUKAMA

0

Dve reči su bile dovoljne da se među jetrvama stvori loša energija, koja je eskalirala u otvoren sukob 

foto:  EPA-EFE/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES
foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl i njena jetrva, princeza od Velsa, Kejt Midlton godinama su imale veoma komplikovan odnos.

 

Iako je na početku, kada je Megan stigla u porodicu sve izgledalo bajkovito, veoma brzo je došlo do nekih momenata, kada su izbile u prvi plan njihove čarke, svađe, zameranja, koja su rasla i rasla i izrasla u netrpeljivost koja se ni danas ne može poreći. 

 

Kako su mediji pisali, sve je počelo jednom šalom, kada je Megan navodno  rekla Kejt da ima "trudnički mozak" zbog hormona što se princezi ni malo nije dopalo.

 

 

Ipak, to nije bio jedini povod za negativne emocije između dve žene. Kejt je navodno zamerala Megan što nema dovoljno poštovanja prema kraljici Elizabeti i što svoje dužnosti ne shvata dovoljno ozbiljno.

 

Njihove čarke počele su 2018. godine, a sukob je eskalirao pred sam čin venčanja Megan i Harija, kada je Megan navodno uvredila Kejt rekavši da haljina koju je malena Šarlot trebala da nosi prevelika.

 

Megan je tad rekla Kejt da nije dobro procenila jer ima "trudnički mozak" što princeza nije shvatila kao šalu. Tada je krenuo "rat" sms porukama i navodno je Kejt završila u suzama. Takođe se navodi i da se porodila mesec dana pre venčanja.

 

KEJT NIJE MOGLA DA PODNESE ISPADE MEGAN MARKL
KEJT NIJE MOGLA DA PODNESE ISPADE MEGAN MARKL foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Kejt je rekla da će njen dizajner da sašije šest novih haljina jer one koje im je dala Megan nisu bile po njihovom ukusu. Megan je na to napisala da ih u palati čeka Ajaj Mirpuri, što je otkrilo identitet krojača.

 

- Ako se išta dogodilo, nije se dogodilo preda mnom. Ali da, venčanja su stresna u najboljem slučaju - pogotovo ona na ovako visokom nivou; to se mora poštovati. Imali su problem kao i svako ko organizuje venčanje, s popravkama u zadnji čas. Mogu da shvatim da će su bile napete ako haljine nisu pristajale, to uništava živce - rekao je Ajaj i dodao:

 

- Bilo mi ih je žao jer ne biste hteli da deca odu na tako važan događaj u loše skrojenim haljinama - a to su bile. Svih šest haljina za deveruše morale su se prepraviti i to smo i uradili.

 

MEGAN JE PRKOSILA PRAVILIMA I TERALA JE UVEK PO SVOM
MEGAN JE PRKOSILA PRAVILIMA I TERALA JE UVEK PO SVOM foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Nakon što su haljine rešene pojavio se novi problem. Megan je rekla da deveruše ne moraju da nose holahopke ispod haljina, dok je Kejt insistirala na tome. 

 

Na kraju je bilo kako je Megan želela, dok su na venčanju Kejt i Vilijama deveruše nosile sporne čarape. To je sve veoma nerviralo Kejt, koja je uporno tvrdila da Megan krši kraljevske protokole.

 

Kada je to htela da joj objasni izbila je žestoka svađa između dve žene. I tu njihovim svađama nije kraj. Kejt je bila izuzetno vezana za kraljicu i želela je da je vidi kada je bila lošeg zdravlja, ipak, to joj nije bilo dozvoljeno, jer bi to značilo da ista prava ima i Megan.

 

KEJT JE MEGAN KRIVILA ŠTO NIJE MOGLA DA ODE DA VIDI BOLESNU KRALJICU
KEJT JE MEGAN KRIVILA ŠTO NIJE MOGLA DA ODE DA VIDI BOLESNU KRALJICU foto: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

 

Budući da su tada već bili veoma loši odnosi između Harija i Megan i kraljlice, niko nije želeo da se najstariji britanski monarh uzrujava, pa je donešena odluka da ipak ni Kejt ne ode u posetu kraljici u Danskoj. To je nešto što Kejt verovatno nikada neće oprostiti Megan.

 

Sukobi su eksalirali nakon što su Megan i Hari odlučili da se povuku sa svojih kraljevskih dužnosti i presele u Ameriku, a sve je bilo još gore nakon što je Hari objavio svoju knjigu "Spare". 

 

Bonus video:

Šta može da otkrije govor tela Megan Markl i princa Harija?

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker