uvek u žiži

Zbog jedne fotografije svi misle da su se najlepši turski glumci pomirili: Šuškalo se da su se razišli zbog PRELJUBE

0

Fanovi nekadašnjeg najpopularnijeg para u Turskoj primetili su nešto interesantno na njihovim profilima na Instagramu

KErem Bursin i Hande Erčel na setu serije 'Pokucaj na moja vrata'
KErem Bursin i Hande Erčel na setu serije "Pokucaj na moja vrata"foto: Instagram

Turski glumci Hande Erčel i Kerem Bursin odavno su raskinuli, ali su bili jedan od omiljenih parova tamošnje javne scene, pa fanovi uvek pažljivo prate svaki njihov korak i nadaju se pomirenju.


Par se bližio na snimanju serije "Pokucaj na moja vrata" (Sen Çal Kapımı), koja je premijerno emitovana od 2020. godine, a hemija je bila očigledna. Tek u aprilu 2021. glumci su priznali da su zajedno, kada su na Instagramu podelili fotografije s odmora na Maldivima.


Međutim, rastali su se 2022. godine, navodno nakon što je glumac prevario svoju dragu, što nikad nisu potvrdili. Njihovi obožavaoci još uvek ne mogu da se pomire s tim, a odnedavno se spekuliše da su se Hande Erčel i Kerem Bursin – pomirili.

Jesu li se Hande Erčel i Kerem Bursin pomirili? 

 

Glumica je, naime, objavila fotografiju na kojoj posmatra umetničku sliku u Istanbulskom muzeju slikarstva i skulpture u Tophani.

 

Hande Erčel u muzeju
Hande Erčel u muzejufoto: @handemiyy/Instagram

Uskoro je i Kerem Bursin objavio na Instagramu fotografiju svetlosne instalacije na kojoj piše "Voli me brzo", takođe snimljene u muzeju, pa su se pojavile glasine da su Hande i on ponovo zajedno.

 

Kerem Bursin podelio fotografiju iz muzeja
Kerem Bursin podelio fotografiju iz muzejafoto: @thebursin/Instagram

Međutim, oni su bili na različitim mestima – glumac Kerem Bursin je zapravo posetio španski Nacionalni muzej Tisen-Bornemisa u Madridu.

 

Dakle, od pomirenja ni govora.

 

Ko je novi dečko turske glumice Hande Erčel?


Dok nije poznato šta se trenutno dešava u donedavno vrlo turbulentnom ljubavnom životu Kerema Bursina, Hande je u srećnoj vezi s biznismenom Hakanom Sabančijem, s kojim provodi svaki slobodni trenutak.

 

Par često putuje, pa su turski mediji pisali da su oni za 15 meseci posetili 12 zemalja, a glumica je nedavno na Instagramu čestitala rođendan svom dečku podelivši njihove zajedničke fotografije.

 

Turska glumica Hande Erčel s novim dečkom
Turska glumica Hande Erčel s novim dečkomfoto: @handemiyy/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker