pravili su se da se ne vide

Planirali su zajednički život, pa raskinuli posle njene OPAKE BOLESTI: Zgodni turski glumac ignorisao bivšu u javnosti

1

Glumac koji je šarmirao gledateljke turskih serija kao Serkan u "Pokucaj na moja vrata" prekinuo je još jednu vezu koja je obećavala...

Turski glumac Kerem Bursin igrao je glavnu mušku ulogu u seriji i'Pokucaj na moja vrata'
Turski glumac Kerem Bursin igrao je glavnu mušku ulogu u seriji i"Pokucaj na moja vrata"foto: thebursin/Instagram

Turski glumac Kerem Bursin odlično je poznat domaćoj publici, koja ga je obožavala u ulozi Serkana Bolata u seriji "Pokucaj na moja vrata".


Atraktivni glumac privlači mnogo pažnje i kada je daleko od kamera, a o njegovom ljubavnom životu se uvek spekuliše.


Kerem Bursin je rođen u Istanbulu 1987. godine, a u jednom delu detinjstva živeo je u Maleziji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pa i dalje, u Americi.


Glumom je počeo da se bavi još kao tinejdžer, pa je kao srednjoškolac proglašen najboljim mladim glumcem američke savezne države Teksas.

 

Igrao je u više filmova i serija u Americi, gde je ostvario zapažene uloge, ali se potom preselio u domovinu, gde ima mnogo više prilika da dođe do posla.
Najviše pažnje publike privukao je u seriji "Čekajući sunce", a kao miljenik žena potvrdio se nakon uloge u "Pokucaj na moja vrata", gde mu je direktna partnerka bila Hande Erčel.

 

Kerem Bursin i Hande Erčel zajedno su igrali u seriji 'Pokucaj na moja vrata' i bili u dugoj vezi
Kerem Bursin i Hande Erčel zajedno su igrali u seriji "Pokucaj na moja vrata" i bili u dugoj vezifoto: Instagram

Kerem je potom bio u dugoj vezi s glumicom, ali ona nije potrajala, a Hande je jedna od mnogih koje nisu uspele da odole šarmu turskog glumca.


Kako su mesecima pišu tamošnji mediji, Kerem je potom sreću pronašao u zagrljaju influenserke Mehtap Algul, koja radi i kao direktorka u jednoj kompaniji. Par je planirao da započne zajednički život, pisalo se da su kupili kuću vrednu više od dva miliona evra, a potom se pročulo da su – raskinuli.

 


Navodno su se oni malo nakon rastanka sreli na jednom koncertu, gde su se vidno ignorisali i zabavljali sa svojim prijateljima.


Mehtap je dve godine mlađa od glumca, a od završetka srednje škole je stupirala i radila paralelno i spada u jednu od najuspešnijih mladih Turkinja. U žiži javnosti već se našla u prošlosti jer je otkriveno da je bila u vezi s glumcem Urazom Kaigilarogluom, koju nije eksponirala, kao ni svoju ljubav s Keremomom.


Ona je, inače, nedavno iznenadila svoje fanove podelivši ispovest o svojoj pobedi nad rakom debelog creva. Baš u trenutku kada je njena veza s Keremom krenula nizbrdo, Mehtap je otkrila da se od opake bolesti lečila pet meseci i da niko nije znao za njenu dijagnozu osim medicinskog tima koji je brinuo o njoj.

 


Izvinjavam se svojoj porodici, voljenima i svima koji su se pitali šta se događa sa mnom. Kad su stvari postale previše složene, nisam želela da oduzimam nečije vreme i emocije – napisala je ona na Instagramu i objasnila da deli istinu jer su vesti konačno lepe.


Htela sam da svoje lepe vesti i pobedu proslavim s vama. Posle pet meseci borbe, moji rezultati su juče bili besprekorni. Moja sloboda je u mojim rukama, a novi život mi je dobro došao – istakla je Mehtep, koja je dodala i da je izgubila osam kilograma, ali da se oporavlja.

 

 

BONUS VIDEO

Turski glumac u provodu u Beogradu

 

makonda-tracker