bajkovito venčanje

Njene bolne i šokantne ljubavi su bile glavna tema medija: Prelepa turska glumica konačno pronašla ČOVEKA SVOG ŽIVOTA

0

Turska glumica Deniz Čakir udala se prošlog septembra posle dve godine veze, a ko je muškarac koji je konačno osvojio njeno srce?

Deniz Čakir kao sultanija Šah u seriji 'Sulejman veličanstveni'
Deniz Čakir kao sultanija Šah u seriji "Sulejman veličanstveni"foto: Sulejman Veličanstveni, Youtube Printscreen

Turska glumica Deniz Čakir (42) odlično je poznata domaćoj publici zbog svojih uloga u serijama "Kad lišće pada", u kojoj je igrala Ferhunde Guven, i "Sulejman Veličanstveni", gde je bila prelepa sultanija Šah.


Deniz iza sebe ima uspešnu, dugu i bogatu karijeru u najuspešnijim ostvarenjima, pa je često privlačila pažnju medija i svojim privatnim životom.

 

Povezivana je s više poznatih muškaraca u Turskoj.

Ljubila je Nihata Altinkaja, Oktaja Kajnardžu, Ibrahima Čelikola i Alija Ila, a dovodila se u vezu čak i sa 36 godina starijim Halilom Eganom, koji je igrao Alija Rizu u seriji "Kad lišće pada".

 

Navodno je Berguzar Korel zbog Deniz Čakir pravila ljubomorne scene Halitu Ergenču na snimanju "Sulejmana Veličanstvenog", a glumica je uglavnom ćutala o svim tračevima koji su kružili o njoj.


Ignorisala je tako i glasinu da se odala alkoholu nakon što ju je Ibrahim Čelikol, zvezda serija "Milost", "Veličanstveni duo" i "Crno-bela ljubav", ostavio i slomio joj srce posle četiri godine ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deniz Çakır (@denizcakir)

 

U svakom slučaju, Deniz Čakir uplovila je prošle godine u mirnu luku i konačno pronašla ljubav svog života!


Bajkovito venčanje Deniz Čakir

 


Posle dve godine veze, ona je 10. septembra 2023. rekla "da" Bilgehanu Bajkalu, a mediji su pisali da se romantično venčanje održalo u hotelu Spicy Orman Evi, baš na mestu koje je ranije korišćeno za snimanje svadbenih scena zbog bajkovite atmosfere.


Deniz i Bilgehan okupili su na venčanju samo najbliže prijatelje i porodicu i uživali u svojoj intimi, kako su i navikli tokom veze. Turski mediji pisali su da su prvi ples mladenci odigrali uz pesmu “Aşkı Bulacaksın”, kao i da je Deniz za svedokinju odabrala svoju prijateljicu i glumicu Zuhul Oldžaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gardrops.com (@gardrops)


Što se tiče venčanice, nosila je haljinu koju je dizajnirala turska kreatorka Gamze Saradžoglu, a u pitanju je prelep model s poluprovidnim rukavima čipkastim i vezom.

 

 

Ko je muž Deniz Čakir?


Bilgehan Bajkal rođen je u Istanbulu 1975. godine, šest godina pre Deniz, a završio je doktorske studije mašinskog inženjerstva na Univerzitetu Marmara.

 

On već godinama radi u IT sektoru, a ima i svoju uspešnu kompaniju, uz šta piše ekonomske članke i koautor je knjige "Ekonomija tehničkih promena".


Bajkal je, takođe, član generalne skupštine SD Galatasaraj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @denizcakirla

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker