jednostavno ne ide

Sve je uvek u znaku PRELJUBE: Za tursku glumicu koju Srbi obožavaju kažu da je PROKLETA, a ovo su njene propale ljubavi

0

U večitoj je potrazi za ljubavlju, ali zvezdu serije "Pokucaj na moja vrata" ili varaju ili se uplete u tuđu vezu...

foto: handemiyy, Instagram
foto: handemiyy, Instagram

Hande Erčel (28) jedna je od omiljenih turskih glumica proteklih godina, pre svega zbog svoje uloge u seriji "Pokucaj na moja vrata", zatim "Ljubav ne razume reči", "Gunešine ćerke" i drugih.


Tokom snimanja serije "Pokucaj na moja vrata", ona se zbližila s kolegom Keremom Bursinom, s kojim je potom ušla u emotivnu vezu.


Serija prati ljubavnu priču njihovih likova Serkana i Ede, a zanimljivo je da su oni i u privatnom životu bili par. Glumcima nije mnogo trebalo da pokleknu pre hemijom, koja je bila očigledna čim su se prvi put sreli, turski mediji pisali su da je Kerem zbog Hande ostavio tadašnju devojku. Ipak, pojavile su se i spekulacije da je on bio prevaren i da je bio "singl" kada je upoznao Hande.

 

Kerem Bursin i Hande Erčel potvrdili su da su u vezi na proleće 2021. godine i postali jedan od omiljenih poznatih parova u Turskoj, a popularnost njihove serije još više je porasla otkad su obelodanili da se vole i van kamera.

 

Kerem Bursin, Hande Erčel
foto: Instagram

Međutim, ova veza je iznenada završena, a navodno je zbog njihovih svađa i netrpeljivosti na setu nastavak snimanja i doveden u pitanje jer je rad na drugoj sezoni prekinut. Kako se tada pisalo, s obzirom na njihov narušen odnos i budući da je veliki deo ekipe koja je radila na seriji bio zaražen virusom korona, snimanje je obustavljeno.


Prema pisanju turskih medija, glavni razlog za raskid je činjenica da je Kerem ponovo bio neveran, a ovog puta je navodno stupio u paralelnu vezu s jednom voditeljkom.

 

Hande Erčel, Kerem Bursin
foto: Instagram

I dok su fanovi i dalje oplakivali raskid Kerema i Hande, ona je utehu pronašla u zagrljaju Kana Jildrima, koji je za medije priznao da je "sa Hande sve odlično i veselo". Međutim, prema pisanjima tamošnje štampe, Hande je ponovo prevarena, a ovog puta je njena rivalka bila glumica Sila Turkoglu, s kojom je Kan uhvaćen ujednom klubu. Navodno je par potom raskinuo, a Sila nije želela da nastavi vezu s Jildrimom. Kako se tada pisalo, Sila je verovala da Kanova veza s Hande nije ozbiljna i da vreme provode zajedno samo zbog publiciteta.

 

Krajem oktobra, pojavile su se glasine da su se Kerem i Hande pomirili, jer su bili na istoj modnoj reviji, što nijedno od njih dvoje nije ni potvrdilo ni demantovalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)


To, međutim, nije sve: pre nekoliko godina pisalo se da je Hande u vezi s pevačem Muratom Dalkilicem, koji je u tom trenutku bio u braku s glumicom Merve Bolugur, koju pamtimo kao sultaniju Nurbanu iz "Sulejmana Veličanstvenog". Kako se spekulisalo, upravo je ova veza kriva za njihov razvod, a nije poznato koliko su potom Hande i Murat ostali u vezi.

 

Zbog svojih brojnih emotivnih krahova, mnogi Hande nazivaju prokletom lepoticom kojoj ide sve osim ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)


Sve što je do sada dospelo do javnosti o ljubavnom životu popularne glumice podseća na sapunicu, a tako je od početka njene karijere – bajkovito.


Ona je, naime, skrenula pažnju na sebe kao model, a na samom početku američki mediji su je spajali s Bredom Pitom. Holivudski glumac navodno nije mogao da odoli Hande i, kako se šuškalo, često je uživao u njenim fotografijama na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)


Očaran je i njenom lepotom i glumačkom veštinom. Dosta mu je žena iz Holivuda. On pokušava da dođe do Hande, ali ne želi to preko Instagrama jer ne oseća da je taj način najsigurniji. Navodno je do Hande došla informacija da je Bred opčinjen njenom lepotom i to joj naravno laska. Kao 16-godišnjakinja, bila je zaljubljena u njega i ne može da po veruje da ju je primetio. Siguran sam da će otići na zajedničku večeru – tvrdio je pre nekoliko godina jedan izvor.

 

 

makonda-tracker