bez sreće

On svaku vara, nju uvek varaju: Ljubavni život Ede i Serkana iz serije "Pokucaj na moja vrata" je prava — SAPUNICA

0

Nakon što su se početkom godine Keren Bursin i Hande Erčel rastali zbog njegove preljube, za lepu glumicu usledio je novi krah

foto: Instagram
foto: Instagram

Gledaocima turskih serija odlično je poznat glumac Kerem Bursin, kog smo gledali u ostvarenju "Pokucaj na moja vrata", gde je igrao Serkana Bolata.


Atraktivni glumac rođen je u Istanbulu 1987. godine, a u jednom delu detinjstva živeo je u Maleziji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pa i dalje, u Americi.
Glumom je počeo da se bavi još kao tinejdžer, pa je kao srednjoškolac proglašen najboljim mladim glumcem američke savezne države Teksas.

 

Igrao je u više filmova i serija u Americi, gde je ostvario zapažene uloge, ali se potom preselio u domovinu, gde ima mnogo više prilika da dođe do posla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)


Najviše pažnje publike privukao je u seriji "Čekajući sunce", a kao miljenik žena potvrdio se nakon uloge u "Pokucaj na moja vrata", gde mu je direktna partnerka bila Hande Erčel.

 

 

Serija prati ljubavnu priču njihovih likova Serkana i Ede, a zanimljivo je da su oni i u privatnom životu bili par. Glumcima nije mnogo trebalo da pokleknu pre hemijom, koja je bila očigledna čim su se prvi put sreli, turski mediji pisali su da je Kerem zbog Hande ostavio tadašnju devojku. Ipak, pojavile su se i spekulacije da je on bio prevaren i da je bio "singl" kada je upoznao Hande.


Kerem Bursin i Hande Erčel potvrdili su da su u vezi na proleće 2021. godine i postali jedan od omiljenih poznatih parova u Turskoj, a popularnost njihove serije još više je porasla otkad su obelodanili da se vole i van kamera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)


Međutim, ova veza je iznenada završena, a navodno je zbog njihovih svađa i netrpeljivosti na setu nastavak snimanja i doveden u pitanje jer je rad na drugoj sezoni prekinut. Kako se tada pisalo, s obzirom na njihov narušen odnos i budući da je veliki deo ekipe koja je radila na seriji bio zaražen virusom korona, snimanje je obustavljeno.


Prema pisanju turskih medija, glavni razlog za raskid je činjenica da je Kerem ponovo bio neveran, a ovog puta je navodno stupio u paralelnu vezu s jednom voditeljkom.

 


I dok fanovi i dalje oplakuju raskid Kerema i Hande, ona je utehu pronašla u zagrljaju Kana Jildrima, koji je nedavno za medije priznao da je "sa Hande sve odlično i veselo". Međutim, prema pisanjima tamošnje štampe, Hande je ponovo prevarena, a ovog puta je njena rivalka bila glumica Sila Turkoglu, s kojom je Kan uhvaćen ujednom klubu. Navodno je par potom raskinuo, a Sila nije želela da nastavi vezu s Jildrimom.

 

 

makonda-tracker