ipak ga obožava

Besomučno ju je varao, a ona njega — KUJE U ZVEZDE! 32 godine duga priča slavnog para nije puka romantika (iako deluje)

0

Slavni holivudski par danas je primer za ljubav, ali iza kulisa krije se mnogo detalja koji ne govore u prilog tome.

Sara Džesika Parker ne krije da je Metju čovek njenog života
Sara Džesika Parker ne krije da je Metju čovek njenog životafoto: EPA/GEORGE FREY

Nakon što je raskinula turbulentnu vezu sa glumcem Robertom Daunijem Džunioromčuvena glumica Sara Džesika Parker, najpoznatija po ulozi Keri Bredšo u serijama "Seks i grad" i "I tek tako", zaljubila se u čoveka koji je kasnije postao ljubav njenog života.

 

Reč je o Metjuu Broderiku, ozloglašenom licu Holivuda zbog jedne saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubile majka i ćerka. Sara Džesika Parker i Metju Broderik upoznali su se u novembru 1991. na Brodveju, gde je on režirao pozorišnu predstavu za kompaniju koju su osnovala Sarina braća.

 

Par meseci kasnije, otišli su na prvi sastanak, a od početka te 1992. godine, ovaj par se gotovo nije ni razdvojio.

 

 Jasno se sećam tog dana kada smo prvi put otišli na sastanak. Malo ko je uspeo da mi se tako ureže u pamćenje. Bila je jedinstvena, prelepa i zanosna —govorio je Metju.

Nakon tog prvog sastanka u bioskopu, stvari su njih krenule drugim tokom.

 

— Metju i ja dolazimo iz drugog vremena i mesta. Kada smo bili mladi, sve što smo želeli je da budemo dobri glumci koji rade. Nismo razmišljali o slavi ili novcu jer, iskreno, novac nikada nije bio deo sna — rekla je glumica za Harper's Bazaar 2013. godine, a nikada nije krila koliko joj se Metju dopada i koliko ga voli.

 

Metju Broderik je za Saru Džesiku najzgodniji muškarac kog je ikad srela
Metju Broderik je za Saru Džesiku najzgodniji muškarac kog je ikad srelafoto: EPA/PETER FOLEY

On je tako bistar, tako zgodan, mislim da je on najzgodniji muškarac kojeg sam videla u životu — rekla je Sara za Los Angeles Times 1996. godine.

 

Netipično venčanje

 

Sara i Metju nisu želeli tradicionalno venčanje, a svojih 100 zvanica su iznenadili ceremonijom venčanja u sinagogi u Njujorku, budući da su gosti mislili da idu na običnu zabavu.

 

Sara je umesto tradicionalne bele venčanice ponela šik crnu haljinu Morgane Le Fai.

 

Danas pomalo i žalim zbog te odluike. Kada bih ponovo mogla da biram, mislim da bih izabrala raskošnu belu venčanicu.

 

 

Nakon pet godina braka, dobili su prvo dete, Džejmsa Vilkija Broderika, a 2009. godine su, zahvaljući surogat majci, dobili bliznakinje Tabitu Hodž Broderik i Marion Loretu Elbel Broderik.


— Pokušavali smo i pokušavali i pokušavali i pokušavali da zatrudnimo, ali to se jednostavno nije dešavalo na konvencionalan način.

 

 

Preljube

 

Metju Broderik je poznat po tome da je mnogo puta prevario svoju slavnu suprugu, a fotografije sa nepoznatom devojkom svojevremeno su isplivale u javnost.


Naime, Metju je u jednom baru upoznao dvadesetpetogodišnju devojku, socijalnu radnicu, kojoj je ubrzo počeo da šalje poruke. Nedugo posle toga, oni su počeli da se viđaju, a stvari su postale ozbiljnije nakon jedne proslave na Menhetnu kod zajedničkog prijatelja. Kruže priče da je ta devojka pokušavala da ga ostavi, ali bezuspešno.

 

Metju Broderik, kako pišu strani mediji, Saru je varao na svakom koraku
Metju Broderik, kako pišu strani mediji, Saru je varao na svakom korakufoto: EPA / PAUL BUCK

Nakon toga, Metju se nije skrasio, već je više puta viđen kako odlazi u kasne noćne posete kod različitih žena. Postoje priče da je Metju u jednoj svojoj pijanoj poseti ušao u sobu jedne prijateljice, zatvorili su se u kupatilo i nakon pola sata, Metju je izašao, njoj je rekao "dobro, ćao", a nakon toga tu devojku su pronašli u donjem vešu kako leži na krevetu.

 

Sve ovo se dešavalo dok je Sara Džesika snimala Seks i grad, ali bilo je nedovoljno da ga poznata glumica ostavi.

 

Međutim, supruga mu je sve oprostila i uvek isticala da muža i previše voli...

 

 Zovite me ludom, ali ja ga volim previše. I on i ja smo veoma posvećeni porodici i našoj deci. Volim što je baš on otac moje dece. On mi je pokazao potpuno novi svet, zbog njega na život gledam kroz ružičaste naočare —rekla je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

"ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE!" Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO


 

makonda-tracker