obožava ih ceo svet

Prvo su bili samo kolege, a onda se RODILA LJUBAV: Najlepši turski par zavoleo se na sudbinski način, a danas žive bajku

0

Fahrije Evdžen i Burak Ozdživit već godinama su jedan od najlepših turskih parova, a upoznali su se na snimanju filma.

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen su u braku od 2017. godine, a upoznali su se 2013.
Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen su u braku od 2017. godine, a upoznali su se 2013.foto: burakozcivit, Instagram

Film "Ljubav na tebe liči" je turska drama iz 2015. godine, snimljena na divnim turskim lokacijama i priča priču o ljubavi devojke Deniz sa mladićem Alijem, za koje sudbina ima posebne planove. Ipak, ovaj film poseban je i za ljubitelje turske kinematografije baš zato što je reč o filmu u kome ljubavni par glume Burak Ozdživit i Fahrije Evčen, koji su se na snimanju ovog filma i zaljubili.

 

Burak, poznat i po ulozi Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom", i Fahrije, Nedžla iz serije "Kad lišće pada", danas su jedan od najomiljenijih i najlepših turskih parova, koji odoleva svim tračevima i glasinama koje prate njihovu popularnost.

 

Par je u braku od 2017. godine, a kruna njihove ljubavi jesu dvojica sinova, Karan i Kerem, kog su nedavno predstavili javnosti povodom njegovog prvog rođendana.

 

Kako se par upoznao?


Par se zavoleo na snimanju filma "Ljubav na tebe liči" (Ask Sana Benzer), iz 2015. godine,  ali su se poznavali i pre toga. Fahrije i Burak su se zapravo upoznali 2013. godine, dok su snimali "Dnevnik ljubavi".

 

Prvi put smo se sreli na sastanku u produkcijskoj kući "Tims", kada smo sarađivali na seriji. Razvio se harmoničan odnos. Prvi korak bio je poslovni, ali su odnosi počeli da se razvijaju na snimanju filma "Ljubav na tebe liči"... – priznao je Burak na početku njihove veze u intervjuu za turski InStyle.

 

Venčali su se 2017. na vrlo romantičnoj ceremoniji u Turskoj, koja je okupila najveće zvezde tamošnje scene.

 

Među nama se razvila strast čim smo se upoznali, bila je to neka posebna energija. Nakon što smo snimili i film zajedno naša je veza postala čvršća i dublja – rekao je Burak jednom prilikom..

 

Otkako su se zaljubili na snimanju filma, Burak i Fahrije se više nisu odvajali, a uspešno odolevaju glasinama najgore vrste, poput onih da je Burak vara, da se Fahrije loše slaže s njegovom majkom, da je napustila trudna porodični dom...

 

Burak i Fahrije su jedan od najpopularniih turskih parova
Burak i Fahrije su jedan od najpopularniih turskih parovafoto: burakozcivit, Instagram

 

Par ne govori mnogo o svojoj privatnosti poslednjih godina, ali često imaju poruku za nasrtljivce da ih "ostave na miru".

 

I, zaista, uspeli su da izgrade svoju idilu i porodični dom, u kom uživaju sa sinovima daleko od reflektora.  Svoje porodično gnezdvo su svili u mirnom kraju Istanbula, a iako su se nakon venčanja često selili i neko vreme živeli u Nemačkoj, uoči rođenja prvog sina Karana, preselili su se u elitni kvart Istanbula.

 

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/evcenf

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Reporter Kurira u kolu sa turskim navijačima

 

makonda-tracker