tužno

Ona i sama kaže — TO JE BILA LJUBAV! Bili su NAJLEPŠI PAR Beograda i Jugoslavije, a njihova sreća prekinuta je iznenada

0

Ljubavna priča nekada najlepšeg para Jugoslavije nije imala srećan kraj.

Jelena Tinska jednom prilikom je objavila fotografije s Goranom Miloševićem i posebnu poruku
Jelena Tinska jednom prilikom je objavila fotografije s Goranom Miloševićem i posebnu porukufoto: Nenad Kostić

Oni koji se sećaju vremena kada su Jelena Tinska i Goran Milošević bili srećan par znaju da je retko ko mogao da im stane na crtu kada je u pitanju harizma, lepota, energija i ljubav.

 

Njih dvoje bili su jedan od najlepših parova svog vremena, a oboje su uživali veliku popularnost.

 

Goran Milošević bio je član grupa „Burn“, „Zebra“,  a najpopularniji je bio kao pevač  čuvene grupe „Generacija 5“.  Njegova sestra je, inače, pevačica Slađana Milošević, takođe čuveno ime rokenrol scene.

 

U vreme velike Miloševićeve popularnosti, njegovo srce osvojila je Jelena Tinska, jedna od najlepših devojaka u Beogradu tog vremena i čuvena "Lokica".

 

Kako se pisalo, oni su se zavoleli na prvi pogled, a zvali su ih i "najromantičnijim parom“. Par je voleo muziku i uživali su u vožnjama po prestonici Goranovim motorom.

 

 

Zbog čega su raskinuli?

 

Priča o njihovom raskidu pričana je mnogo puta, a kako su pisali domaći mediji, Jelena je Gorana zatekla sa drugom ženom, dok je on tvrdio da je nije prevario, već je ta devojka bila stjuardesa koja je kod njega prespavala, te da je to zapravo devojka njegovog druga, direktora aerodroma.

 

Goran Milošević
Goran Miloševićfoto: Youtube Printscreen/All StaR Superman

Jelena mu, navodno, nije poverovala, te su tada prekinuli romansu.

 

Inače, Goran je, kako se pisalo, pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko", jednu od najlepših balada "Generacije 5" posvetio Jeleni.

 

Gde su njih dvoje danas?

 

Jelena je pre nekoliko godina na društvenim mrežama podelila uspomenu iz vremena njihove ljubavi, a u opisu fotografije napisala je kratku poruku.

 

— To je bila ljubav — napisala je Jelena Tinska uz fotografije s Goranom.

 

 

Goran je nakon napuštanja grupe „Generacija 5“ nestao iz medija i o njemu se jako malo zna. Kako mediji pišu, on se još uvek bavi muzikom i pisanjem pesama.

 

Goran Milošević je danas gotovo neprepoznatljiv
Goran Milošević je danas gotovo neprepoznatljivfoto: Youtube Printscreen Drax Drakonius

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Jelena Tinska progovorila o eksploziji u dvorištu

 

makonda-tracker