uvek je bila uz njega

Zbog ovoga Holivud i dalje BESNI: Kako je muž Sare Džesike Parker UBIO majku i ćerku — i prošao gotovo NEKAŽNJENO

1

Metju Broderik, muž Sare Džesike Parker, nije omiljeno lice Holivuda zbog nesreće koja se desila pre mnogo godina, ali krije jezive detalje

metju broderik krije strašnu tajnu zbog koje ga holivud ne voli
metju broderik krije strašnu tajnu zbog koje ga holivud ne volifoto: EPA / PAUL BUCK

Ako ste željno iščekivali novu sezonu serije "I tek tako", nove avanture Keri, Šarlot i Mirande (i Samante!) vratile su se na platforme za sve verne gledatelje i gledateljke. Mada ona nikad i nije van centra pažnje javnosti, Sara Džesika Parker ponovo je u medijskom fokusu, a i vrapci na grani znaju koliko je njen modni ukus cenjen u svetu Holivuda, gotovo kao i njeno ime.

 

Baš zbog popularnosti i imena koje je stekla, mnogi se pitaju kako između četiri zida zaista izgleda njen brak sa suprugom Metjuom Broderikom. Metju Broderik i Sara Džesika Parker naizgled zaista imaju sve: troje dece, novac, lep i lagodan život i finansijsku i stambenu obezbeđenost...

 

Ali, šta se krije iza kulisa idealnog braka? Ko je, zapravo, Metju Broderik?

 

 

Holivud nije najnaklonjeniji Metjuu. Kako se navodi, on već neko vreme pokušava da se ponovo probije u svetu šou-biznisa, a igrao je i u novom filmu No hard feelings, kraj oskarovke Dženifer Lorens. Doduše, to mu nije preterano pomoglo da vrati popularnost koja je već dugo, donekle, narušena.

 

Metju nije na glasu zbog glasina da vara Saru Džesiku već godinama, dok ona uporno ponavlja da ga ludo voli i da njihov brak opstaje uprkos svemu.

 

dok je sara džesika parker jedno od najpopularnijih imena današnjice, njen suprug nije na idealnom glasu
dok je sara džesika parker jedno od najpopularnijih imena današnjice, njen suprug nije na idealnom glasufoto: EPA/PETER FOLEY

2008. godine se pojavila vest u časopisu Star da je Metju imao aferu sa 25-godišnjom devojkom. Metju je više puta viđen kako kasno uveče odlazi u njen stan, a čak je na jednu zabavu umesto žene odveo ljubavnicu. Ipak, brzo su se rastali, a Broderik je nakon toga, navodno, nastavio da vara suprugu sa brojnim ženema.

 

Međutim, ni to nije razlog zbog kog u Holivudu nije omiljen.

 

1 / 8 Foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Šta je negativno obeležilo karijeru Metjua Broderika?

 

Osamdesetih je njegova popularnost bila na vrhuncu, igrao je u brojnim komedijama i ostvarivao je velike uspehe. 

 

Međutim, 1987. godine desila se velika prekretnica u njegovom životu. On se nalazio na odmoru u Irskoj, kada je greškom, vozeći, prešao u suprotnu traku i izazvao strašnu saobraćajnu nesreću, u kojoj su poginule majka i ćerka, Ana Galager (28) i Margaret Doerti (63).

 

 

Nakon udesa, Broderik je policiji rekao da se nesreće — ne seća. Tvrdio je, između ostalog, da pati od delimične amnezije, a onda je priznao krivicu i bio je glavni krivac za nesreću.

 

Jedino se sećam da sam se probudio u bolnici. U nozi sam imao čudan osećaj — ispričao je on.

 

Ne samo da da nije osuđen na zatvorsku kaznu, on je platio kaznu od svega 175 dolara.

 

 

Nakon nesreće, publika i hollivudski svet nisu bili toliko blagonakloni prema Broderiku, najviše zbog činjenice da se njegovo odgovaranje za zločin svelo na plaćanje smešne cifre, koliko verovatno ne košta ni aperitiv za večeru njega i njegove supruge.

 

 

makonda-tracker