umalo da ona bude na kejtinom mestu

Kad je Vilijam raskinuo s Kejt, želeo je — SAMO NJU: Ko je žena koja je ODBILA da postane vojvotkinja od Kembridža?

1

Ko je Izabela Kaltorp, bivša ljubav princa Vilijama?

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, jednostavno, izgledaju savršeno zajedno. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su za veliku većinu "običnih ljudi" par koji je ideal ljubavi, sloge i porodične sreće, pa se mnogi začude kada saznaju da su njih dvoje imali jedan period pauze kada su raskinuli.

 

Takođe, mnogima je, shodno tome, jednako teško da zamisle da je princ Vilijam mogao da završi s nekom ženom koja nije Kejt! Ipak, možda je to i moglo da se desi da su se drugačije sklopile kockice i da mu neke dame nisu ostale samo tiha patnja.

 

Pre nego što je Vilijam zaprosio Kejt 2010. godine, za oko mu je zapala poznata britanska aristokratkinja Izabela Kaltorp.

 

Izabela je ćerka naslednice bankarske imperije ledi Meri Gaj Kurzon Džona Anstruter-Gou-Kaltorpa, a njena sestra Kresida Bonas takođe je povezana s kraljevskom porodicom, s obzirom na to da se zabavljala s princem Harijem od 2012. do 2014.

 

Kraljevski ekspert Kejti Nikol pomenula je Izabelu u svojoj knjizi Vilijam i Hari: Iza zidova palate, pa nagovestila da je njena povezanost s Vilijamom dovela do raskida Vilijama i Kejta 2004. godine.

 

Mnogo mu se dopala i hteo je da bude s njom. Nekoliko puta ju je prosio tog leta i, iako je Izabela bila singl, odbila je Vilijama i rekla da bi to bilo loše za nju i njenu karijeru — ispričao je izvor za Dejli mejl 2007. godine.

 

aristokratkinja izabela kaltorp je ukrala srce princu vilijamu nakon raskida s kejt midlton
aristokratkinja izabela kaltorp je ukrala srce princu vilijamu nakon raskida s kejt midltonfoto: Doug Peters / PA Images / / Empics Entertainment / Profimedia

— Ona ima svoje ime i na putu je bila da postane jako uspešna. S njene tačke gledišta, veza s Vilijamom bi joj škodila.

 

 

Nikol je dodala da, kad su Kejt i Vilijam razmatrali da se pomire, Kejt je napravila uslov specifično vezan ya Izabelu.

 

To je očito bio predah koji je Vilijamu bio potreban i do Božića su već bili ponovo zajedno, ali Kejt je imala uslov. Saznala je za Vilijamove posete Izabeli i insistirala je da je Vilijam više ne kontaktira.

 

izabela kaltorp navodno nije htela da se uda za vilijama
izabela kaltorp navodno nije htela da se uda za vilijamafoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mada su ovi navodi, ipak, samo tabloidna nagađanja, zvuče kao "dobra akcija" koja bi mogla da nađe mesto u seriji Kruna, koja se bavi britanskom porodicom!

 

 

makonda-tracker