žene ga obožavaju

Jedna ga je optužila za nasilje, a samo o jednoj priča lepo: Najveći turski zavodnik imao je (vrlo) buran ljubavni život

0

Iako je imao mnogo ljubavi s mnogo mlađim ženama retke lepote, glumac se samo jedne bivše seća sa osmehom i uz lepe reči, a trenutno uživa u ljubavi s 23 godine mlađom kreatorkom

Ozdžan Deniz se proslavio u najpopularnijim turskim serijama
Ozdžan Deniz se proslavio u najpopularnijim turskim serijamafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Turski glumac Ozdžan Deniz (51) spada u najpopularnije u svojoj zemlji i važi za pravog zavodnika i miljenika ženskog dela publike, a ni mnoge poznate Turkinje nisu odolele njegovom šarmu.


Zato ne čudi što je glumac, kog je srpska publika gledala u serijama "Istanbulska nevesta", "Sudbina", "Kuća vinove loze", filmu "Voda i vatra" i mnogim drugim ostvarenjima, imao više brakova.


Prvi brak Ozdžana Deniza


Najpre je od 1991. do 2000. bio oženjen glumicom Handan Deniz, o kojoj je lepo govorio i posle razvoda.

Handan je izuzetna glumica i bila je partnerka s kojom sam se najbolje slagao. Proveli smo zajedno mnogo godina, bila mi je velika podrška, kao i ja njoj. Jednostavno, životi su nam krenuli u različitim smerovima, a uprkos što više nismo u braku, veoma je cenim – istakao je svojevremeno.


Posle razvoda je dugo bio sam i imao kratke avanture, a isticao je da mu je ljubav veoma važna.

 

Ozdžan Deniz se proslavio u najpopularnijim turskim serijama
Ozdžan Deniz se proslavio u najpopularnijim turskim serijamafoto: Instagram / ozcandeniz

Dodir mi je jako važan. Mogu održati vezu na daljinu, ali trenutak u kojem se ostvari ljubavna hemija između mene i neke osobe nezamisliva je ljubavna moć – rekao je Ozdžan Deniz.


Ljubav s današnjom suprugom Bali bega


Nakon mnogo kraćih veza, glumac je period od 2008. do 2013. proveo s koleginicom Fahrije Evdžen, s kojom se upoznao na snimanju ljubavnog filma "Ti si moj dom".

1 / 5 Foto: Poll Production/youtube printscreen

Nije im smetala razlika od 14 godina, a nikada nisu otkrili šta je dovelo do raskida.


Šuškalo se da je razlog bila preljuba, ali još uvek nije poznato da li je Fahrije prevarila Ozdžana sa Burakom Ozdživitom ili on nju s manekenkom Buse Narsi.

Buran kraj drugog braka


Glumac je potom 2018. stupio u jednogodišnji brak s dve decenije mlađom Fejzom Aktan. Delovali su veoma zaljubljeno, zajedno dobili sina Kuzeja, a organizovali su tajno i intimno venčanje u jednoj vili, s planovima da potom prirede i veliku svadbu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by feyza aktan (@feyzaaktan1)


Međutim, usledio je buran rastanak – Fejza je optužila Ozdžana za nasilje u porodici, a on je sve negirao i tvrdio da je njegova supruga loša majka.

 

Turski portali pisali su da je glumac pričao da njegova supruga nekontrolisano troši novac i da je čak morao da joj oduzme kartice, što je dalje, opet navodno, dovelo do kraha njihovog braka.


Kako je glumac rekao u medijima, sina viđa četiri puta mesečno, što dečaku i njemu nije dovoljno, a posebno mu je bilo teško jer ga nije ni čuo ni video na rođendan.

 


– Zahtevam da sud pripiše meni apsolutno starateljstvo nad njim. Ovo mi uništava život, ne mogu više ovako – navodno je on rekao na sudu.
Ipak, starateljstvo nad Kuzejem dodeljeno je majci, iako Deniz danas može da viđa sina češće.


Treća sreća


Nakon što se razišao od majke svog sina, Ozdžan Deniz započeo je vezu s 23 godine mlađom modnom dizajnerkom Samar Dagdar.

 

 

Oni su počeli da se viđaju početkom 2021, a potom se venčali u januaru 2023. godine, posle čega su se uputili u Dubai, na medeni mesec.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta su turski zubi?

 

makonda-tracker