zaboravljena ljubav

Pre Bali-bega, Fahrije Evdžen ljubila je glumca kog dobro znate: Stariji je od nje 14 godina, a šuškalo se o PRELJUBI

0

Turska glumica Fahrije Evdžen je, pre veze s današnjim suprugom Burakom Ozdživitom, planirala brak sa starijim kolegom 

Burak Ozčivit i Fahrije Evčen u braku su od 2017. godine
Burak Ozčivit i Fahrije Evčen u braku su od 2017. godinefoto: evcenf, Instagram

Turska glumica Farhije Evdžen, koju smo gledali u nekim od vrlo uspešnih turskih serija, spada u najlepše turske glumice, a njeno srce odavno je osvojeno.

 

Ona je od 2017. godine u braku s Burakom Ozdživitom, koji nam je poznatiji  kao Bali-beg, a par ima dvojicu sinova – Kenana i Kerema, od kojih je mlađi rođen početkom ove godine.


Malo je, međutim, poznato da on nije prvi poznati muškarac kog je Fahrije ljubila. Ona je, naime, bila u vezi sa Ozdžanom Denizom, kog smo gledali u "Istanbulskoj nevesti".

 

Fahrije Evdžen i Ozdžan Deniz počeli su da se viđaju 2008, a nije im smetala razlika od 14 godina.

 

Par se upoznao na snimanju ljubavnog filma "Ti si moj dom", a varnie su brzo planule i oni su počeli da se viđaju.

 

1 / 6 Foto: Poll Production/youtube printscreen

 

Veza je uskoro postala ozbiljna, Fahrije i Ozdžan su se verili i sve je bilo spremno da postanu supružnici. Delovali su vrlo skladno, gotovo da se nisu razdvajali, a glumac je otišao i u Nemačku, u kojoj je Fahrije Evdžen rođena i gde stanuju njeni roditelji, kako bi zatražio njenu ruku.


Zbog toga su svi bili šokirani kada su se razišli 2013. godine, a još uvek nije do kraja jasno šta je dovelo do kraha ljubavi. Šuškalo se da je razlog bila preljuba, ali još uvek nije poznato da li je Fahrije prevarila Ozdžana sa Burakom Ozdživitom ili on nju s manekenkom Buse Narsi.

 

Fahrije Evdžen i Ozdžan Deniz bili su u vezi od 2008. do 2013. godine
Fahrije Evdžen i Ozdžan Deniz bili su u vezi od 2008. do 2013. godinefoto: Poll Production/youtube printscreen

U svakom slučaju, uskoro nakon raskida, oni su uplovili u nove veze, a ispostavilo se da je Fahrije u Buraku pronašla pravu ljubav jer je par danas u skladnom braku i ima dvoje dece.

 

 

Turski glumac Ozdžan Deniz obeležio je neke od najgledanijih serija koje su na naše prostore stigle iz njegove zemlje, pre svih "Istanbulsku nevestu i "Sudbinu".


Budući da važi za jednog od atraktivnijih glumaca u Turskoj, mnoge zanima njegov ljubavni život, koji je bio vrlo interesantan u prošlosti.


Početkom godine, Deniz se oženio iranskom dizajnerkom Samar Dagdar, koja je mlađa od njega čak 23 godine, a ovo je njegov treći brak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

 

Iza sebe ima dugotrajnu i tešku brakorazvodnu parnicu s glumicom i manekenkom Fejzom Aktan, s kojom je bio u braku od 2018. i koja ga je optužila za nasilje u porodici.


Pre toga, on je bio u 11-godišnjem braku s Handan Deniz.

 

 

BONUS VIDEO Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker