odličan trik

Posle ovakve večere – nećete biti gladni do sutra: Dnevni JELOVNIK najlepše turske glumice garantuje savršen izgled

0

Lepotica koju naša javnost zna kao Zejnep, zbog njene uloge u istoimenoj seriji, pazi šta unosi u svoj organizam, a namirnice bira tako da je ne mogu iznenaditi napadi gladi

Glumica Demet Ozdemir iz popularnih turskih serija spada u najatraktivnije Turkinje
Glumica Demet Ozdemir iz popularnih turskih serija spada u najatraktivnije Turkinjefoto: demetozdemir, Instagram

Turska glumica Demet Ozdemir, koju je domaća publika zavolela u serijama "Zejnep" i "Sanjalica", spada u najlepše žene javne scene u njenoj zemlji.


Ona je, pored talenta i lepote, poznata po vitkom stasu, koji na prvom mestu duguje aktivnom životu i redovnim treninzima.


Kako je jednom prilikom istakla, obožava pilates i obično radi kardio vežbe kako bi izvajala svoje telo do savršenstva. Ipak, u njenom životu je veoma važna zdrava ishrana.

Kako se hrani turska glumica Demet Ozdemir?


Demet kaže da nikada ne odbija poziv za druženje u gradu sa svojim prijateljima i obožava da izlazi u restorane, ali je veoma oprezna po pitanju toga šta naručuje.


Kako piše Health Yogi, ovako izgledan njen dan.


Jelovnik Demet Ozdemir

 

  • Doručak


Glumica obično dan započinje uz avokado, koji jednostavno obožava, a omiljeno jelo joj je punjeni avokado, koji možete pripremiti na bezbroj načina.

 

  • Ručak


Demet najčešće za ručak bira paprike punjene ćuretinom, kao i enčiladu, uz mnogo povrća i slasnog sosa. Uz proteine i vlakna, glumica na taj način u organizam unosi i obilje drugih hranljivih materija.

  • Večera


Glumica za večeru bira nešto laganije, što je ipak zasitno i sprečava kasnije iznenadne napade gladi. Zato često jede omlet ili kuvana jaja. To je sjajan trik koji svako može da proba, zar ne?
 

BONUS VIDEO

Povrće s najmanje kalorija

 

makonda-tracker