uvek intrigira

Rekla je "da" za ceo život – pa ostala SAMA 3 godine kasnije: Ljubavni život lepe turske glumice i dalje privlači pažnju

0

Nakon što se iznenada razišla od zgodnog glumca, zvezda "Sulejmana Veličanstvenog" uglavnom je povezivana s kolegama

glumica Ezgi Ejuboglu kao princeza ajbige u seriji sulejman veličanstveni
glumica Ezgi Ejuboglu kao princeza ajbige u seriji sulejman veličanstvenifoto: @SulejmanVelicanstveniSluzbeno, Youtube Printscreen

Turska glumica Ezgi Ejuboglu (35), koja je domaćoj publici najpoznatija kao lepa tatarska princeza Ajbige u seriji "Sulejman Veličanstveni", igrala je u više popularnih ostvarenja.


I dok je na malim ekranima osvojila srce zgodnog Bali bega, ona je i na privatnom planu važila za neodoljivu, pa je tako u maju 2016. godine rekla "da" Kanu Jildrimu, jednom od najpoželjnijih turskih glumaca.


Pisalo se o njihovoj ljubavi naširoko, a par, iako inače drži do privatnosti, bio je veoma otvoren po pitanju svoje sreće i čak otvorio svoja vrata medijima.

 

Shvatili smo da je kuća u kojoj smo ranije živeli prevelila. Nismo se dobro osećali u njoj, pa smo se odlučili za manju kuću s velikim dvorištem – rekla je Ezgi za InStyle Home i dozvolila fotografije svog porodičnog doma.

 


Par se upoznao 2015. godine, na snimanju serije Ulan İstanbul, a doj je Kan bio stalni član ekipe, Ezgi je gostovala u jednoj epizodi. To je bilo dovoljno da se pojave simpatije, a oni su uskoro postali par. Potom su glumci zajedno igrali u seriji "Sreća" i samo nekoliko epizoda kasnije – živeli su pod istim krovom.


Međutim, posle samo tri godine braka, oni su saopštili da se rastaju. Izdali su zajedničko saopštenje za javnost, u kom su istakli da će ostati prijatelji i da se razilaze u miru, a zamolili su sve da poštuju njihovu privatnost.

 

 

Kako se tada pisalo, Ezgi je kao razlog za prekid braka navela "nepomirljive razlike", a navodno je odbila mesečno izdržavanje koje bi joj sledovalo u skladu s turskim zakonima.


Glumica je nastavila da ćuti o svojoj privatnosti, a kasnije je povezivana s glumcem Ogulčanom Enginom. Od ovog leta, priča se da Ezgi ljubi Furkana Palalija, glumca i manekena koji je igrao u serijama "Soba 309", "Gorka zemlja" i mnogim drugim.

 

 

Kako se pisalo, oni su viđeni u jednom restoranu u elitnom delu Istanbula, a potom su zajedno otišli u nepoznatom pravcu.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker