predivna porodica

Od takvih oca i majke — morao je biti PRELEP! Burak Ozdživit i Fahrije predstavili drugog sina na njegov 1. rođendan

0

Popularan turski par predstavio je svog drugog sina Kerema, koji je napunio godinu dana.

Burak i Fahrije imaju dva sina
Burak i Fahrije imaju dva sinafoto: burakozcivit/Instagram

Možda i najlepši glumački par u Turskoj jesu Burak Ozdživit i Fahrije Evčen, a definitivno i jedan od najpopularnijih i najpraćenijih.

 

Čuveni Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog" i Nedžla Tekin iz "Kad lišće pada" već godinama su u skladnom braku koji odoleva burnim tračevima, a kruna njihove ljubavi jesu i dva sina, Karan i Kerem.

 

Porođaj je prošao veoma dobro. Kerem izgleda kao Karan kad je bio beba. Neka Bog da svima koji žele ovakvu sreću – istakli su glumci nakom Fahrijinog porođaja.

 

Ipak, s obzirom na to da par ne eksponira nikada svoju privatnost ni porodicu, nisu mlađeg sina ni pokazivali.

Kako je dečak napunio godinu dana, ponosni roditelji objavili su njegove fotografije i, zaista, on je i dalje preslikan stariji brat Karan!

 

Burak je objavio fotografiju na kojoj pozira s malenim Keremom, a mama Fahrije objavila je fotografiju na kojoj je dečak sam, pa mu napisala koliko ga voli, a Burak je odmah prokomentarisao emotikonom srca.

 

Priča Buraka i Fahrije

 

Fahrije i Burak su se upoznali 2013. godine, dok su snimali "Dnevnik ljubavi".

 

Ubrzo su stupili u vezu, a venčali su se 2017. na vrlo romantičnoj ceremoniji u Turskoj, koja je okupila najveće zvezde tamošnje scene.


Par je često na meti tračeva, a neretko se pisalo da je Burak bio neveran supruzi, što su oni uvek ignorisali ili odbacivali uz osmeh.

 

1 / 13 Foto: burakozcivit, Instagram

 

Pisalo se i kako je Fahrije napustila vilu trudna zbog Burakove mame, nakon što su se mnogo svađali, ali par je to demantovao zajedničkom fotografijom i porukom: "Ne budite glupi i ostavite nas na miru".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Reporter Kurira u kolu sa turskim navijačima

 

makonda-tracker