šta im bi?

Nakon 8 meseci ljubavi, PREVARA i KRAJ? Ljubavna priča lepe Zajnep počela je BAJOVITO, a završila se NEOČEKIVANO

0

Jedan od omiljenih turskih parova rešio je da stavi tačku na svoj brak 

LJUBAVNA PRIČA LEPE ZEJNEP
LJUBAVNA PRIČA LEPE ZEJNEP foto: Instagram / demetozdemir

Nakon samo 8 meseci braka, Demet Ozdemir i Oguzhan Koč objavili su da se razvode. Dramatičan kraj bajkovite romanse par je podelio putem društvenih mreža što je još više razočaralo njihove fanove. 

 

Njih dvoje su se venčali 28. avgusta 2022. godine, ali u poslednje vreme su se sve češće mogle da se čuju glasine da u njihovom braku ne ide sve onako kako bi trebalo.

 

Nakon toga, baš na rođendan lepe Demet Ozdemir, poznatije kao Zajnep stigla je vest o njihovom raskidu. 

 


Mediji su pisali da je na rođendanskoj proslavi došlo do žestoke svađe među njima, nakon čega je ona odlučila da napusti rezidenciju.

 

Međutim, nekoliko dana kasnije glumica je zauzela čvrst stav na društvenim mrežama, navodeći da su glasine o razvodu neosnovane i da su u pitanju tračevi u kojima se kaže da je ona u zabranjenoj vezi sa oženjenim režiserom.

 

Ona je dodala da će preduzeti sve, pa čak i da će tužite sve koji šire ovakve tračeve o njoj. 

 

 

Demet Ozdemir je podstakla spekulacije o razvodu time što nije prisustvovala premijeri filma svog supruga. Usred svih spekulacija, Demet Ozdemir je razjasnila da vest o njenom odlasku od kuće nije tačna, što implicira da se vratila kući. Međutim, izveštaji sugerišu da par nije mogao da reši svoje probleme, a Demet se vratila u svoju kuću, gde je živela pre braka.

 

Demet Ozdemir i Oguzhan Koc ipak su na kraju objavili izjavu o razvodu na Instagramu:


- Tačno je da smo otkrili da ne možemo da nastavimo brak i odlučili da ga raskinemo. Odlučili smo da želimo da zadržimo međusobno poštovanje i razumevanje. Znamo da će to uticati na naše porodicei zato se trudimo da sve što zavisi od nas učinimo da ovo prođe na najlakši mogući način. Trudimo se da nikog ne povredimo ili uznemirimo. Posebno molimo medije da imaju razumevanja za ovu situaciju - pisalo je u objavi.

 

 

Turski zakon ne dozvoljava sporazumni razvod pre godinu dana braka, što znači da će jedna od strana morati da podnese tužbu za razvod i navede razloge. Sud će potom odlučiti o nagodbi za razvod braka. S obzirom da je najava razvoda stigla nakon osam meseci braka, ostaje da se vidi koju će proceduru par slediti kako bi brzo rešio razvod.

 

Kraj bajkovite romanse Demet i Oguzhana šokirao je njihove obožavaoce. Međutim, obećali su da će se dostojanstveno nositi sa situacijom.

 

Bonus video:

 

Razvodi se Britni Spirs 

 

makonda-tracker