nisu očekivali

Bila je sveže udata i imala bebu: Popularni glumci su u braku već 20 godina, a on početak ljubavi naziva – UŽASNIM

0

Kako se glumac prisetio, rano je shvatio kakav efekat na njega ima udata koleginica koja je kod kuće imala malo dete

Kili Hos i Metju Mekfejden venčani su već dve decenije
Kili Hos i Metju Mekfejden venčani su već dve decenijefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre nekoliko večeri u Los Anđelesu je Emi za sporednu mušku ulogu u dramskoj seriji pripao engleskom glumcu Metjuu Mekfejdenu (49), za lik Toma Vambsgansa u seriji "Naslednici", koja je bez sumnje obeležila 2023. godinu.


Nakon još jednog dragocenog priznanja, glumac se zahvalio svojoj supruzi na podršci, nazvavši je "svojim najboljim prijateljem", a mnogi ne znaju da je Mekfejden oženjen koleginicomKili Hos (47).


Par, koji će ovog novembra proslaviti 20 godina braka, zajedno ima dvoje dece, dok je Metju očuh njenom prvom detetu, a oni važe za jedan od najskladnijih parova Holivuda.

 

Kili Hos i Metju Mekfejden venčani su već dve decenije
Kili Hos i Metju Mekfejden venčani su već dve decenijefoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

I dalje su jednako zaljubljeni i posvećeni jedno drugom, uprkos užurbanom i vrlo zauzetom rasporedu koji oboje imaju.

 

Ipak, iako odnos Metjua Mekfejdena i Kili Hos mnogima deluje kao bajka, glumac je jednom prilikom priznao da nije sve počelo idealno, a trenutak kada se zaljubio u koleginicu opisao je kao "užasan".

Upoznali su se 2002. igrali u špijunskoj seriji "Operativci" (eng. Spooks), a nekoliko meseci kasnije su viđeni kako se ljube. U tom trenutku ona je bila u braku sa crtačem stripova i di-džejem Spenserom Mekejlumom i nedugo pre toga s njim je dobila sina Majlsa. Međutim, ona tvrdi da prvog supruga nije prevarila s Mekfejdenom.


Sigurna sam da nam niko neće poverovati da nismo imali aferu, ali nismo – istakla je svojevremeno, kako prenosi Daily Mail.

 


Kili se od Spensera zvanično razvela dve godine kasnije, a već u novembru iste godine udala se za Metjua, a oni su sledećeg meseca dobili ćerku Megi, prvo zajedničko dete.


Glumac je potom za Mail On Sunday pričao o početku njihove ljubavi i osvrnuo se na činjenicu da je Kili imala muža kada su se prvi put sreli.


Bilo je užasno jer sam shvatio da sam se zaljubio u nju – priznao je. – Nismo imalil aferu, to je bio spor proces. Ali znao sam kakav efekat ona ima na mene. Ona je predivna. Svi koji je sretnu reći će vam isto to.


Kako je ispričao, venčali su se tajno, samo u društvu svedoka, a on je na venčanju Kili pročitao pesmu koja joj je izmamila suze.

 


Sve se činilo savršeno... Oženiti se, proslaviti 30. rođendan, postati otac ubrzo potom, to je bilo fantastično – rekao je Mekfejden.

Zatim je 2006. na svet stigao i njihov sin Ralf.


Potom su zajedno zaigrali u komediji "Smrt na sahrani" (2007), a sarađivali su i u seriji "Stounhaus", a glumac je istakao da je i teško veselo raditi sa suprugom.

 

Kili Hos i Metju Mekfejden zajedno imaju dvoje dece
Kili Hos i Metju Mekfejden zajedno imaju dvoje decefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Možemo da se viđamo, što je stvarno lepo. Često smo raštrkani po različitim zemljama, a ideja o zajedničkom radu je sjajna. Čak smo poveli i psa – rekao je glumac za Town & Country.

 

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ljiljana Stjepanović u emisiji Sceniranje

 

makonda-tracker