SLUČAJNO I ZAUVEK

Bio je u braku 31 godinu, pa je upoznao — LJUBAV SVOG ŽIVOTA! Slavni glumac i 34 godine mlađa lepotica NE KRIJU sreću

0

Mel Gibson je na pragu šezdesete godine pronašao ženu s kojom je odmah znao da će ostariti.

Mel Gibson i Rozalind Ros
Mel Gibson i Rozalind Rosfoto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Nakon 26 godina braka koji se nije završio dobro, slavni holivudski glumac Mel Gibson našao je sreću u ljubavi kada je imao 58 godina. 2014. godina bila je za Mela, ne slutivši šta mu se sprema, godina kada je upoznao ženu koja mu je vratila ne samo osmeh na lice, već i postala mama njegovog devetog deteta.

 

Mel Gibson upoznao je Rozalind Ros, koja je u to doba imala 24 godine, kada je ona angažovana za posao pisanja scenarija za potrebe Melove kompanije, te je to bio presudni momenat za njihovo upoznavanje.

 

Usledio je poslovno put na njegov ranč u Kostariku, što se pretvorilo u romantično putovanje za par.

Nakon zajedničkog provedenog vremena, par je otputovao u Panamu, a od tada su nerazdvojni.

 

Rozalind je pratila Mela na putu za Sidnej, pa ga i posetila na setu dok je snimao film.

 

Mel je upoznao Rozalind kada je krenula da radi za njegovu produkcijsku kuću
Mel je upoznao Rozalind kada je krenula da radi za njegovu produkcijsku kućufoto: EPA/PAUL MILLER

Gibson je pre nje dobio osmoro dece, sedmoro sa bivšom suprugom Robin i jedno sa bivšom devojkom Oksanom Grigorijevom, s kojom je bio u burnoj vezi koja se nije završila u najboljim uslovima.

 

 

Ipak, 2017. godine Mel je dobio i svoje deveto dete, sina kome su Rozalind i on dali ime Lars

 

Za njih dvoje, razlika od 34 godine samo je brojka što se tiče njih dvoje. Gibson je pak uvek branio njihovu vezu u javnosti tim rečima.

 

Mi se sviđamo jedno drugom. Ona je odrasla osoba. To može da stvori problem, ali za nas stvari funkcionišu odlično. Ona je posebna osoba, stvarno mi se dopada. To je to, šta drugo mogu da tražim? — zapitao se Mel Gibson jednom prilikom.

 

Gibson tvrdi da su godine samo broj
Gibson tvrdi da su godine samo brojfoto: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia

Mel je Ros sreo u veoma nezavidnom periodu života, kada je izgubio imidž brižnog supruga i oca, popularnost mu je opadala, otkazivali su mu projekte, a svoje frustracije lečio je u neumerenoj upotrebi alkohola, kako su pisali mediji.

 

Upravo zbog odanosti alkoholu, koja je trajala praktično decenijama, raspao se i njegov brak sa prvom suprugom Robin Mur, koji je trajao 31 godinu, i sa kojom je dobio sedmoro dece. Inače, Gibson je 2011. godine, kada je i zvanično usledio razvod koji je vrlo dugo trajao zbog komplikovane podele imovine, morao da iskešira čak 425 miliona dolara, što je ovaj razvod učinilo najskupljim u istoriji Holivuda.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Mel Gibson u Beogradu

 

 

makonda-tracker