"odmah smo osetili povezanost"

24 sata pre smrti hitno je tražila novi dom: Žena pevača iznenada umrla u 46. godini, a njihova priča je neobična

0

Nakon duge ljubavi i dvoje dece, poznati pevač ostao je bez supruge, o kojoj je često pričao javno, ne krijući svoja osećanja i kako je počela njihova neobična priča

Džejms Morison proveo je godine sa Džil
Džejms Morison proveo je godine sa Džilfoto: Meng Christophe/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako javljaju britanski mediji, Džil Kečpol, supruga poznatog pevača Džejmsa Morisona (39), umrla je u 46. godini u Vitminsteru u petak.


Porodični prijatelj potvrdio je za The Sun da nema sumnjivih okolnosti u vezi s njenom smrću i da je pevač okružen prijateljima i porodicom, koji se trude da ga uteše u ovim teškim trenucima.


Džejms je skrhan, a porodica ga podržava – rekao je neimenovani izvor za pomenuti portal. – Drži se zbog njihovih devojčica, ali je zamolio da porodicu ostave na miru kako bi žalili u privatnosti.

 

Džejms Morison dobio je dve ćerke sa Džil
Džejms Morison dobio je dve ćerke sa Džilfoto: jamesmorrisonok/Instagram

Džejms i Džil zajedno su dobili ćerke Elsi (15) i Ejdu (5), a par je zajedno proveo mnogo srećnih godina.


Divna ljubavna priča Džejmsa Morisona


Pevač, koji se proslavio hitovima "You Give Me Something" i "Broken Strings", osvojio Brit nagradu i ostvario vrlo uspešnu karijeru, s nekoliko albuma na Top 10 listama, više puta je pričao o svojoj ljubavi sa Džil.

Jednom prilikom je ispričao da su se upoznali kada je ona sa svojim tadašnjim dečkom došla kod njega da živi kao podstanarka, a on je odmah bio očaran njom. Pokušavao je da je zavede – muzikom.

 


Odmah smo osetili povezanost. Ali morao sam da čekam dve godine da saznam je li to što sam osećao stvarno – rekao je pevač 2021, koji je ispričao da je Džil živela sa svojim dečkom dok je on pokušavao da se zbliži s njom.


Međutim, posle dve godine su postali par i ostali su zajedno godinama, a pevač je 2019, ispričao da je njegov album You’re Stronger Than You Know inspirisan Džil i njihovom ćerkicom Ejdom, koja je rođena 13 nedelja pre termina.


Kako je objasnio, to ih je zbližilo.

 


Morison je ranije pričao o tome koliko mu je bilo teško kada je za kratko vreme izgubio oca, brata i sestrića, priznavši da se pitao je li mogao to nekako da spreči makar u slučaju oca, koji je umro od srčanog udara, a svoju patnju je opisao kao "brutalnu".

 

Daily Mail, inače, piše da je Džil samo 24 sata pre smrti tražila kuću koju bi mogla iznajmi, što je učinila u jednoj grupi na društvenoj mreži Facebook. Napisala je da joj novi dom treba "što je pre moguće".

 

Ona je 2022. godine prošla kroz transplantaciju bubrega, a na pomenutoj mreži je pisala o tome da je od tada prošla kroz "uspone, padove i slomljeno srce".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poljubac para o kom svi pričaju

 

makonda-tracker