verovali su u svoju ljubav

Ima 18 godina, njihova veza je sve ZAPANJILA: Oženio se poznati fudbaler, mlada je za sve bila NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE

0

Sportista koji je nastupao za neke od najuspešnijih evropskih klubova rekao je "da" u rodnoj zemlji, a ispostavilo se da je mlada jedva punoletna i da joj je godinama plaćao račune.

OŽENIO SE SADIO MANE
OŽENIO SE SADIO MANE foto: EPA / Peter Powell

Senegalski fudbaler Sadio Mane (31), koji je nedavno prešao u saudijski Al Nasr, nakon što je godinama nastupao za Liverpul i, potom, Bajern, oženio se u Senegalu.


Kako piše Business Day, venčanje se dogodilo 7. januara u Keur Masaru, samo šest dana pred početak Kupa afričkih nacija.

 

Pulse Sports piše da je njegova supruga Ajša Tamba želela da se uda za njega od tinejdžerskih godina, u kojima je, doduše još uvek, kao i da je fudbaler "brinuo o njenim računima dok je išla u školu".

 


Lokalni fotografi koji su ovekovečili svadbu podelili su fotografije na Instagramu, a na njima vidimo mladence u beloj odeći, kako se drže za ruke, kako poziraju leškareći ispod natpisa "Gospođa Mane", kako fudbaler ljubi ruku svojoj supruzi...


Mane je pre dve godine govorio o tome kakvu ženu bi voleo da oženi.

 

 

- Mnoge devojke su me pitale zašto nisam oženjen. Svima sam rekao da gube vreme, jer devojka kojom ću se ja oženiti nije ni jedna devojka sa društvenih mreža. Želim da se oženim ženom koja poštuje Boga i voli da se moli. Svako ima svoj način na koji bira ljubav - rekao je Mane, prenosi Tribune.

 

Tokom svog boravka u Liverpulu, Mane nikada javno nije govorio ništa o svojoj vezi i Ajšu je krio od javnosti. 

 

Na fotografijama sa venčanja Ajša nosi prelepu, čipkastu haljinu sirena kroja, sa dugim rukavima i svilenkastim velom. Mlada je imala kanu na obe ruke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WAS (@wasofficiel_)

 

Par deli istu religiju, islam i oboje vode povučene živote i ne vole da se javno eksponiraju.  Ajša nije na društvenim mrežama, i navodno će ostati posvećena svojim studijama dok Mane bude na Afričkom kup sa Senegalom.

 

Prema Essentialli Sports, Ajša je učenica škole Kabis u Grand Mbao Baobabu u Senegalu.

 

Ona navodno govori mandingo, jezik koji se govori u delovima Senegala i Gambije, a koji govori i njen novi muž. Mane se pridružio Kristijanu Ronaldu u Al-Nasru u avgustu prošle godine, dobivši 34 miliona funti od Bajerna iz Minhena.

 

 

Njegov ugovor sa timom Pro lige donosi mu 650.000 funti nedeljno. On je prešao u Bajern za 35 miliona funti prethodne godine, ali je imao muke da se uklopi u bavarski klub, a navodno se i posvađao sa timskim kolegom Lerojem Saneom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Fudbalerka koja je pobedila najtežu bolest

 

makonda-tracker