njihov način

"Raspao bih se bez nje, želim da umrem prvi": Glumac je 42 godine s poznatom lepoticom, a brak i deca ne dolaze u obzir

0

Iako nikome ne duguje bilo kakva objašnjenja o svojim izborima i životu, komičar je otvoreno pričao o odlukama koje je doneo i ponovo bio brutalno iskren

Riki Džervejs i Džejn Felon zajedno su od 1982. godine
Riki Džervejs i Džejn Felon zajedno su od 1982. godinefoto: Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šarmantni komičar i glumac Riki Džervejs nije poznat kao neko ko će da uvija u oblande i bude suptilan, šta god da je tema. Setimo se samo njegovog govora poznatima na dodeli Zlantih globusa 2020!


Ispostavilo se da je Riki jednako brutalno direktan i iskren i kada priča o svom privatnom životu, o kom, doduše, govori retko, pa je tako prilično jasno objasnio zbog čega nema nameru da se oženi partnerkom s kojom je još od 1982. godine i zašto oni nikada neće postati roditelji.


Iako nema potrebe da bilo kome objašnjava svoje izbore, Riki je svakako otvoreno rekao ono što mnogi prećute kada ih rodbina i prijatelji pritiskaju da uđu u brak ili dobiju potomstvo.

Riki Džervejs (62) upoznao je Džejn Felon (62), poznatu englesku producentkinju, pre više od 40 godina.

 

Riki Džervejs i Džejn Felon uživaju u višedecenijskoj ljubavi
Riki Džervejs i Džejn Felon uživaju u višedecenijskoj ljubavifoto: Jennifer Bloc/Geisler-Fotopress / AFP / Profimedia

Oboje su tih dana studirali na Univerzitetskom koledžu u Londonu, a nakon diplomiranja su ušli u šou-biznis – Džejn je dobila posao u čuvenoj seriji "EastEnders", a Riki je počeo da radi kao menadžer benda Suede pre nego što je, godinama kasnije, ušao u svet komedije.

 

Ljubav Rikija Džervejsa i Džejn Felon


Njihova veza traje od 1982, a na samom početku skrasili su se u stančiću u Londonu u opasnom kraju, prepunom dilera droge i uličnog nasilja, krađa, zločina...


Uprkos tome koliko njihova romansa traje i velikoj ljubavi i razumevanju koji su očigledni, i Riki i Džejn insistiraju na tome da nikad neće stati pred matičara.

 

Riki Džervejs i Džejn Felon upoznali su se tokom studija u Londonu, a zajedno su od 1982. godine
Riki Džervejs i Džejn Felon upoznali su se tokom studija u Londonu, a zajedno su od 1982. godinefoto: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia


Mi smo u braku suštinski, sve je zajedničko i zapravo naš lažni brak traje duže od nečijeg pravog – rekao je komičar jednom prilikom za The Times. – Ali nema smisla da pravimo ceremoniju pred očima Boga jer Bog ne postoji.


Par je, takođe, isključio mogućnost da će imati potomstvo, što je Džervejs jednom prilikom objasnio za Daily Telegraph.

Jedan dobar razlog za to što ne želim decu jeste što mislim da ne bih spavao noću – priznao je Riki. – Morao sam dvaput da se vraćam da proverim jesam li ostavio vrata bazena otvorena pošto sam brinuo da će mačka proći kroz njih i udaviti se. Tako bih da bih s detetom stalno stajao iznad njega, da budem siguran da diše.

 


Komičar je pre nekoliko godina priznao da bi za njegov život bilo razorno da ostane bez Džejn.


Raspao bih se bez nje – rekao je u intervjuu za LIVE With Kelly And Ryan i istakao da, kada je u pitanju tema smrti, za njega nema dileme – ne želi da živi dan bez svoje partnerke. – Želim da odem prvi, to je sebično, ali tako je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Koje su idealne godine za brak?

 

makonda-tracker