bivši par

Mnogi nisu znali ni da su BILI U BRAKU, ni da su se razveli: Znate li kojom glumicom je bio oženjen Milorad Milinković?

0

Tragač i reditelj Milorad Milinković bio je oženjen koleginicom koja je stekla popularnost u seriji "Igra sudbine".

Milorad Milinković bio je oženjen glumicom iz 'Igre sudbine'
Milorad Milinković bio je oženjen glumicom iz "Igre sudbine"foto: Damir Dervišagić

RediteljMilorad Milinković jedan je od najobrazovanijih i najuspešnijih umetnika. On je svojoj publici poznat po ostvarenjima "Što se bore misli moje", „Mrtav, ladan”, „Čitulja za Eskobara”, „Potera za Sreć(k)om” i prvi srpski 3D film „Peti leptir”, a takođe ga možemo gledati u kvizu "Potera" u svojstvu tragača.

 

Ipak, o privatnom životu Milinkovića ne zna se mnogo, jer su obično njegovi profesionalni uspesi u prvom planu. Međutim, poznato je da se on razveo od glumice Jelene Đukić, koja je slavu stekla ulogom kućne pomoćnice Višnje u seriji "Igra sudbine".

 

Ova šarmantna glumica proteklih godina imala je veoma zapažene uloge u serijama „Sinđelići”, „Istine i laži”, „Urgentni centar”, „Kralj Petar Prvi”, „Grudi” itd, kao i u filmu "Vikend sa ćaletom.

Bivši par ima ćerku Divnu, koju su dobili 2013. godine. O njihovom braku nije se znalo mnogo, ali je još veće iznenađenje bilo to što su se razveli.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada se prekine neki emotivni odnos – on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost – rekla je Jelena jednom prilikom za Nova.rs.

 

Milorad Milinković i Jelena Đukić u danima bračne sreće
Milorad Milinković i Jelena Đukić u danima bračne srećefoto: Dragana Udovičić

Razvela sam se i prošli smo naše krize, ali ostali smo u jako dobrim odnosima. Civilizovano smo se razišli. Imamo divan odnos. Ponosna sam na to i da moje dete raste u ljubavi ― rekla je glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Jovan Memedović u "Poteri"

 

makonda-tracker