neverovatna priča

Rođeni na ISTI DAN — ali s 41 GODINOM RAZLIKE! Holivudski šmeker našao je ljubav svog života kad se najmanje nadao

0

Kada je slavni glumac otputovao u Argentinu, nije slutio da će upoznati svoju buduću četvrtu suprugu.

Robert Duval i Lusijana Pedraza
Robert Duval i Lusijana Pedrazafoto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Američki glumac i režiser Robert Duval 5. januara napunio je 93 godine, a njegov život vredan je holivudskog scenarija. Iako je na svom profesionalnom putu postigao mnogo uspeha, ljubav svog života našao je tek u poznim godinama.

 

Premda je pre nje imao tri braka, četvrta sreća pokazala se kao ona prava za Roberta Duvala, kada je 2005. godine upoznao Lusijanu Pedrazu. Lusijana Pedraza je deo industrije zabave, kao i njen suprug, a od njega je mlađa čak 41 godinu.

 

Otkako su se upoznali, zajedno su sarađivali i mnogo puta se pojavili zajedno na crvenom tepihu. Duval nikada nije krio koliko mu supruga znači, a kada je napunio 90 godina, ispričao je da je Lusijana jedna od najboljih stvari koje su mu se desile u životu.

Kako je Robert Duval zavoleo 41 godinu mlađu ženu?

 

Duval i Lusijana su se upoznali u Buenos Airesu, igrom sudbine. Jednom je glumac ispričao: — Cvećara je bila zatvorena, pa sam otišao u pekaru. Da je cvećara bila zatvorena, nikad je ne bih upoznao.

 

On je otkrio da je ona prišla njemu.

 

Nisam to htela, ali su mi prijatelji rekli da ga pozovem na proslavu koju su pravili i da on voli tango. Šetali smo i pričali, pa sam mu rekla: "Gospodine Duval, ovo je moja vizit-karta, ako želite da dođete na žurku, moji prijatelji će vas rado ugostiti." I došao je.

 

Lusijana je prva prišla mnogo starijem glumcu
Lusijana je prva prišla mnogo starijem glumcufoto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Pedraza tvrdi da nije znala ko je Duval kada ga je upoznala, te da on misli da laže, ali kune se da je tako bilo. Dodala je da je on za nju bio samo Bobi.

 

Kako Pedraza često sarađuje sa suprugom, jednom prilikom je on objasnio da ju je ubacio u film nedugo nakon što su se upoznali.

 

(Frensis Ford, prim. aut.) Kopola je hteo da zna zbog čega nije ranije glumila — rekao je on.

 

Rođeni na isti dan, s 41 godinom razlike

 

Zanimljivo je i da su rođeni na isti dan, 5. januara, ali s 41 godinom razlike.

 

Mnogo je mlađa od mene. Kad sam upoznao njenog oca, rekao mi je da ne zna da li da me zove ocem ili sinom!

 

Duval je priznao da ga je ta razlika u godinama činila nervoznim, kao i da je bio zabrinut oko toga što je s toliko mlađom ženom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stripestudio (@stripestudio)

 

Par je spojila i ljubav prema tangu, a Duval uvek ističe da ga supruga održava u formi, da od nje dobija najbolje savete za karijeru, te da mu je najveća motivacija — ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

 

makonda-tracker