"nikad niko kao milena"

Posle 3 braka, sreo je 32 godine mlađu — i ponovo se rodio: Ova lepotica je supruga Frana Lasića

0

Frano Lasić je u poznijim godinama našao ljubav svog života, s kojom je dobio i četvrdo dete, sina Nikolasa

frano lasić ima uzbudljivu životnu i ljubavnu priču
frano lasić ima uzbudljivu životnu i ljubavnu pričufoto: Nemanja Nikolić

Dubrovčanin Frano Lasić čovek je neverovatne životne priče.

 

Ne samo što se tiče njegove karijere i kao glumca i kao pevača, života u Holivudu i brojnih avantura koje sežu još iz detinjstva, Lasić kao da je proživeo više života u jednom, o čemu je govorio javno.

 

Frano je oduvek važio za jednog od najlepših glumaca u regionu, pa su ga povezivali s mnogim ženama, a njegov ljubavni život bio je buran. Premda su iza njega tri kraha ljubavi, sada je u srećnom braku.

 

Frano iz prvog braka sa Majom Nikšić ima sina Janka, a njegov drugi brak je poznat po neslavnom rekordu. Naime, on se oženio Ljiljanom iz Beograda davne 1983. a taj brak je potrajao samo tri nedelje.

 

Nakon deset godina je rešio da da šansu ljubavi po treći put i sa manekenkom Živom Stupnik dobio dvoje dece. Ovaj brak je takođe doživeo svoj kraj, a Frano je konačnu sreću pronašao pored Milene, lepe Beograđanke koja je 32 godina mlađa od njega.

 

1 / 11 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Njih dvoje nakon nekoliko godina ljubavi dobili su sina Nikolasa, a to je bila samo kruna njihove predivne ljubavi. Mada ljudima često "upadne u oči" razlika u godinama, njih dvoje su se našli na duhovnom nivou, a Milena je jednom prilikom kratko poručila da bi svima želela takav odnos kakav imaju njih dvoje.

 

Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos.

 

 

— Najveći uspeh je što sam ostao dosledan sebi, što imam četvoro predivne dece i što sam u svom tom uzbudljivom životu ostao veran svojim životnim stavovima. Niko osim mene u porodici nije glumac.

 

— Najstariji sin Janko ima 40 godina i živi u Minhenu, Luka ima 25 godina, svira gitaru i pravi odlične pesme, ćerka Lina ima 27 godina, živi u Malmeu, radi u Kopenhagenu i organizuje velike ivente, a najmlađi Nikolas ima dve godine — pričao je Lasić.

 

 

O supruzi Mileni Frano uvek govori samo u superlativu:

 

— Imam i predivnu suprugu Milenu, koju obožavam, volim, koja je predivna osoba. Mi smo deset godina u vezi i tako smo hteli. Kao da sam ponovo rođen. Srećan sam i daje mi snagu — ispričao je Frano Lasić u svojoj životnoj ispovesti za Kurir.

 

Bonus video

Devojka o razlici u godinama s partnerom

 

 

makonda-tracker