iskreno

"Ako bih sada uzela LJUBAVNIKA..." Slavna glumica ima 85 godina, lepa je kao san i ne krije šta želi u krevetu

0

Džejn Fonda nije preterano zainteresovana za ljubav u poslednje vreme, ali ako bi se upustila u odnose, imala bi važan uslov

Džejn Fonda 21. decembra puni 86 godina
Džejn Fonda 21. decembra puni 86 godinafoto: EPA-EFE/BRENDON THORNE

Legendarna glumica Džejn Fonda proslaviće uskoro 86. rođendan, a dok se oporavlja od borbe protiv raka izgleda vrlo zadovoljno svojim životom.


Jedna od žena koje su obeležile 20. vek svojom lepotom i danas je neko čijem se izgledu svet divi, a iza sebe ima tri braka i, kako kaže, trenutno nije zainteresovana za ljubav.


Ipak, u novom intervjuu priznala je zbog čega bi, čak i da jeste raspoložena za zabavljanje, morala da isključi veliku grupu mogućih partnera.


Kako je Džejn Fonda istakla u podkastu "Apsolutely not", ako bi sada stupila u vezu, muškarac bi morao da bude decenijama mlađi od nje.

Sramota me je da priznam, ali ako bih sada uzela ljubavnika, morao bi da ima 20 godina – rekla je i na pitanje zbog čega su joj 20-godišnjaci privlačni odgovorila:


Jer ne volim staru kožu. Ne volim!

Džejn Fonda ima iza sebe tri braka
Džejn Fonda ima iza sebe tri brakafoto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Njena izjava privukla je mnogo pažnje na društvenim mrežama, a mnogi su se nasmejali njenoj iskrenosti. "Ni ja, Džejn", "Ova žena nema dlake na jeziku", "Samo je iskrena"... neki su od komentara.

 

Ljubavni život Džejn Fonde


Džejn Fonda je još 2018. godine rekla da se povlači iz romantičnog života, ali je 2021. priznala da bi volela da ima vezu. Kako je jednom prilikom rekla, u osamdesetim se oseća mlađe nego dok je bila u dvadesetim godinama, što smatra rezultatom svoje 70-godišnje potrage za mladošću.

 

Džejn Fonda kao Barbarela
Džejn Fonda kao Barbarelafoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Glumica se do sada udavala tri puta, a njen prvi suprug bio je slavni Rože Vadim, s kojim je bila u braku od 1965. do 1973. godine i dobila ćerku Vanesu. Potom je provela 17 godina u braku s Tomom Hejdenom, s kojim ima sina Troja i ćerku Meri, da bi od 1991. do 2001. bila udata za Teda Tarnera.

 

BONUS VIDEO

Suzana Mančić o penziji 

 

makonda-tracker