tužno

Umrla je TRI DANA nakon što mu je rekla "da", a njega su sahranili — kraj nje: Priča glumaca puna ljubavi, nasilja, bola

0

Priča glumačkog para bila je prožeta godinama velike ljubavi, ali i tuge, a onda je bolest došla po oboje.

foto: Ralph Dominguez/MediaPunch / imago stock&people / Profimedia
foto: Ralph Dominguez/MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Čuveni glumac Rajan O'Nil preminuo je 8. decembra u 83. godini, a sahranjen je u Los Anđelesu. Sahranili su ga pored njegove najveće ljubavi, glumice Fare Foset, na intimnoj sahrani proteklog vikenda, kojoj je prisustvovalo oko 25 ljudi.

 

Sudeći po glumčevoj smrtovnici, O'Nil je umro usled zastoja rada srca nakon što je godinama patio od kardiomiopatije.

 

Fara Foset i Rajan O'Nil dobili su sina Redmonda 1985. godine, a počeli su da se zabavljaju 1979. godine, te su se sa prekidima i pomirenjima zabavljali mnogo godina.


Ponekad mi Rajan slomi srce, ali on je odgovoran i za moje samopouzdanje – rekla je jednom prilikom Fara Foset.

 

Turbulentna ljubavna veza Fare Foset i Rajana O'Nila

 

Iako je ljubio mnogo žena, život Rajana O'Nila obeležila je ljubav s legendarnom Farom Foset.  Ova velika, duga, strastvena, ova veza nije bila mirna, pa su mediji pisali o zlostavljanju, prevarama, stalnim raskidanjima, burnim svađama, tučama...

 

Zajedno su ostali sve do 1997. godine, uz brojne raskide, preljube i skandale usput, a čuvena je pričao tome kako je Fara uhvatila Rajana u krevetu s glumicom Lesli Stefanson. Tada su okončali svoju vezu.

 

Govorilo se i da je, navodno, Rajan bio nasilan prema Fari, ali ona to nije želela da komentariše.

 

Fara i Rajan voleli su se godinama, ali su vezu i prekidali
Fara i Rajan voleli su se godinama, ali su vezu i prekidalifoto: RALPH GATTI / AFP / Profimedia

Ipak, 2001. godine, ponovo su počeli da se zabavljaju, kada je glumcu dijagnostikovana leukemija.

 

Ponovo smo počeli vezu i ovog puta našli smo put sa dobrim temeljem i poverenjem – rekao je O'Nil za Veniti fer 2009. godine.

 

Naš sin je bio srećan, a Fara je bila zrela. Nije se tako lako ljutila na mene.

 

Ipak, njihova sreća nije potrajala jer je Fari dijagnostikovan analni karcinom 2006. godine. Umrla je 2009. godine, u 62. godini, a par je ostao zajedno do njene smrti.

 

Voleo sam je svim srcem. Nedostajaće mi tako mnogo – rekao je O'Nil za Pipl nakon Farine smrti.

 

Fara je, navodno, umrla tri dna nakon što je pristala da se uda za Rajana
Fara je, navodno, umrla tri dna nakon što je pristala da se uda za Rajanafoto: Everett Collection Col / Everett / Profimedia

Navodno je Rajan O'Nil decenijama prosio glumicu, a ona je tek 2009. pristala da se uda za njega, uz obećanje da će to učiniti čim ozdravi. Ipak, umrla je samo tri dana nakon što se glumac pohvalio njenim "da".


Na Farinoj sahrani dogodila se jedna od najbizarnijih stvari u životu glumca.


Upravo sam stavio kovčeg u pogrebna kola i gledao kako je odvoze kada mi je prišla prelepa plavokosa žena i zagrlila me. Rekao sam joj: "Imaš li piće? Imaš li auto?". Ona je rekla: "Tata, to sam ja – Tejtum". Samo sam pokušavao da šarmim ovu nepoznatu Šveđanku, a ispostavilo se da je to moja ćerka. To je tako bolesno – ispričao je O'Nil u jednom intervjuu.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE!" Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

 

makonda-tracker