čestitke

Stižu lepe vesti iz doma Švarcenegera: Sin poznatog snagatora verio devojku - ovakav prsten se ne viđa svaki dan

1

Patrik Švraceneger se oglasio na Instagramu i objavio prelepe vesti 

PATRIK ŠVARCENEGER VERIO DUGOGODIŠNJU DEVOJKU
PATRIK ŠVARCENEGER VERIO DUGOGODIŠNJU DEVOJKU foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Patrik Švarceneger, sin glumaca Arnolda Švarcenegera verio je modela Abi Šampion, a potom je lepe vesti podelio na društvenim mrežama.


- Zauvek i zauvek - napisali su glumac i njegova verenica u zajedničkoj objavi na Instagramu.

 

Glumac i njegova dugogodišnja devojka Ebi Šampion odlučili su da se vere, a potom su podelili seriju fotografija sa plaže. Na jednoj fotografiji vidimo Patrika koji ljubi u obraz svoju verenicu dok ona pokazuje svoj svetlucavi verenički prsten sa veoma vrednim dijamantom.

 

 

Druge fotografije su uhvatile par kako se ljubi i grli u pesku uz aranžman crvenih ruža u obliku srca. Takođe su podelili i kako je izgledala njihova  slavljenička torta, koja je bila ukrašena njihovom fotografijom.

 

Švarceneger i Šampion su se prvi put zajedno pojavili u septembru 2015. godine, pre nego što su svoju vezu ozvaničili na Instagramu u februaru 2016. U to vreme, 26-godišnja manekenka je objavila fotografiju na kojoj par pozira sa rukama oko njegovog vrata.


Od tada su delili male uvide u svoju ljubavnu priču na društvenim mrežama.

 

Na njen 25. rođendan prošle godine, Švarceneger — koji je sin Arnolda Švarcenegera i Marije Šrajver — je na Instagramu izjavio:

 

 

- Toliko volim ovu devojku - pored vrteške zajedničkih fotografija para.

 

On je potom nastavio svoje izlaganje o svojoj devojci:

 

- Tako vredna radnica. Tako lepa. Verna. Popije 2 šoljice kafe! Voli sladoled. Voli slatke koktele. Voli i Isusa i Ameriku - napisao je on.


Još 2021. godine, Švarceneger se prisetio njihovog prvog sastanka, u šali ističući kako je znao da će se razumeti.

 

 

- Znao sam da ćemo se dogovoriti od trenutka kada smo imali prvi sastanak i kada ste naručili dečji meni!! - napisao je na Instagramu 2021. za njen 24. rođendan.

 

Dok su Švarceneger i Šampion pojedinačno izgradili uspešne karijere, njih dvoje su se s vremena na vreme udružili za razne reklamne kampanje i snimanja. Zajedno su glumili u kampanji Calvin Klein Jeans za jesen 2019., a pojavili su se u omiljenom modnom izdanju Voguea u novembru 2022.

 

Bonus video:

Veridba u Diznilendu 

 

makonda-tracker