NIJE SPREMNA DA ODE

Rak joj se izjeda TELO, ali ona ne želi DA ODUSTANE: Omiljena glumica iz Beverli Hilsa nastavlja holivudsku karijeru

0

Nakon što se izlečila 2015. godine, 2019. je ponovo dobila strašnu dijagnozu 

foto: EPA / JASON SZENES
foto: EPA / JASON SZENES

Čuvena glumica koju pamtimo iz serije "Beverli Hils" i "Čari" Šenen Doerti objavila je nedavno da se ponovo bori sa opakom bolešču. Uprkos tome se nalazi u četvrtoj fazi bolesti glumica je rekla da neće dozvoliti da umre i da želi da nastavi svoju holivudsku karijeru.

 

Njoj se bolest proširila i na kosti, ali ona ne želi da razmišlja o smrti, već se bori svim snagama da povrati zdravlje i ponovo bude kao ranije. 

 

Rak se proširio i na njen mozak, otkrila je na Instagramu nakon što je CT snimak pokazao niz metastaza.

 

Doherti je dobila vest o ulasku u četvrtu fazu početkom 2020, što znači da se približava četiri godine borbe sa ovom bolesti. Lekari su njen stadijum opisali kao terminalni, zbog napredne prirode i svih teškoća koji prate lečenje. Ipak, oni su dali nadu i rekli da na kraju ona ne mora biti fatalna.

 

Uprkos lošim vestima, ona će nastaviti da nastavlja sa karijerom i neće čekati dan kada će morati da umre.

 

ŠENON SE BORIS S TEŠKOM DIJAGNOZOM
ŠENON SE BORIS S TEŠKOM DIJAGNOZOMfoto: Celebrity Photo / Avalon / Profimedia

- Ona živi punom parom, ne boji se smrti. Nastavlja da snima započeto, jer smatra da nije na ovom svetu još završila svoju misiju - rekao je njen predstavnik za strane medije. 

 

Doherti je prvi put dijagnostifikovana bolest 2015. godine, nakon čega je objavila da je izlečena ali 2019. bolest se ponovo pojavila. Sada, čini se, nikada nije bila u goroj situaciji jer se bolest proširila i na njene kosti. Ipak, ona se trudi da bude dobro i da se bori. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

Uprkos tome što se suočava sa strašnim prognozama i što su je vrlo verovatno da bi mogla da umre, ona je ostala puna života i željna da vidi nove stvari i ne plaši se trenutka kada je njeno vreme da napusti Zemlju.

 

- Ne želim da umrem. Mislim da bih se plašila smrti da nisam dobar čovek, ali jesam. Ne plašim se umiranja, jednostavno ne želim da umrem - rekla je Doherti za People, pa je dodala:

 

- Nisam završila sa životom, nisam završila sa ljubavlju, nisam završila sa stvaranjem, nisam završila da menjam stvari na bolje. Jednostavno nisam završila.

 

Bonus video:

 

Šta je dečija bolest "100 dana"?

 

makonda-tracker