da li ste znali?

To je jedna od stvari koje su ih KOŠTALE braka: Dugo čuvana tajna Dženifer Aniston koju je otkrio Bred Pit

0

Brak Dženifer Aniston i Breda Pita nije potrajao, a on je otkrio jednu od njenih tajni koja im je izazivala probleme.

Dženifer Aniston ima jednu naviku za koju javnost nije znala
Dženifer Aniston ima jednu naviku za koju javnost nije znalafoto: EPA / PAUL BUCK

Za mnoge muškarce širom sveta Dženifer Aniston je već godinama žena iz snova, a uz nju su imali prilike da se bude samo odabrani. Ne samo da je lepa, već je i simpatična, duhovita i veoma privlačna, veoma je zanimljiva medijima, koji su se godinama trudili da "iskopaju" sve detalje iz njenog privatnog života.

 

Neke detalje nikada nije želela da otkrije, ali su ih otkrivali drugi ljudi. Jedan detalj iz njene intime procurio je tek sada, a otkrio ga je njen bivši muž Bred Pit, kojeg se dvoje dece odreklo.

Naime, on je otkrio kako Dženifer noću mesečari i da je to izazivalo probleme u njihovom braku.

 

— Ona mnogo toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je na kraju pronašao napolju — kroz smeh je ispričao glumac, prenosi tportal. Dodao je da to nije bilo nimalo bezazleno, jer su u to vreme živeli u kući na samoj litici. To je Breda ozbiljno uplašilo, piše Lepa i Srećna.

 

Bred Pit, Dženifer Aniston
foto: Alan Davidson / Shutterstock Editorial / Profimedia

— Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, ali onda bih sam sebi rekao da će vratiti u krevet kad obavi sve što treba. Ona u snu i mnogo priča i upravo tada smo imali neke od najboljih razgovora — ispričao je glumac.

 

Bonus video

Dženifer Aniston o umivanju ledom

 

makonda-tracker