"slomila ga je!"

JEDNU REČ niko ne sme da izgovori pred njim: Prvi muž Megan Markl priredio joj je ultimativnu SLATKU OSVETU

2

Kako kaže prijatelj bivšeg supruga Megan Markl, danas on živi onako kako je ona sanjala, ali potpuna priča je složenija...

MEgan Markl na svojoj četvorodnevnoj svadbi na plaži, sa prvim suprugom Trevorom Engelsonom
MEgan Markl na svojoj četvorodnevnoj svadbi na plaži, sa prvim suprugom Trevorom Engelsonomfoto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako nije bio princ, bivši suprug Megan Markl je veoma uticajan i poznat  uholivudskim krugovima, a mnogi kažu da i fizički podseća na njenog današnjeg muža princa Harija, vojvodu od Saseksa.


Danas je Megan Markl bivša glumica i uglavnom se bavi pričom o svom nesrećnom životu u britanskoj kraljevskoj porodici, čija je jedna od najomraženijih članica.


To definitivno nije očekivala da je čeka u budućnosti kada se 2011. godinena plaži udala za Trevora Engelsona. Već 18 meseci kasnije Megan Markl je podnela zahtev za razvod, poslala mužu burmu poštom i posvetila se snimanju serije "Suits".

 

Megan Markl i Trevor Engelson na svom venčanju 2011. godine
Megan Markl i Trevor Engelson na svom venčanju 2011. godinefoto: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
  • Gde je danas bivši suprug Megan Markl?


Prijatelj Trevora Engelsona, koji ga je nedavno video, ispričao je da poznatom filmskom producentu neko vreme nije bilo lako zbog njegovog kraha braka s Megan Markl.

 

Dugo je Trevoru bilo teško. On je dobar momak, a Megan ga je slomila kad je tražila razvod. Kad je počela da se zabavlja s princem Harijem,on je ponovo bio skrhan jer je stalno podsećan na nju zbog publiciteta koji je dobio njihov brak, a potom i drama u intervjuu s Oprom. Ali sada je sve to u prošlosti – kaže anonimni izvor.


U međuvremenu, on se ponovo oženio – od 2019. godine je u braku s dijetetičarkom Trejsi Karland, kojoj je otac ostavio 250 miliona dolara bogatstva. Par ima dve ćerke, a navodno Trevor Engelson sada živi život iz bajke.

 

Bivši muž Megan Markl Trevor Engelson s novom suprugim Trejsi Karland
Bivši muž Megan Markl Trevor Engelson s novom suprugim Trejsi Karlandfoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Oni su vrlo bliska porodica i sjajan par. Trevor obožava svoju ženu i devojčice. Kad je s njima, neprestano se osmehuje – kaže neimenovani izvor blizak bivšem mužu Megan Markl.


Međutim, da mu i dalje padne na pamet nekadašnja supruga i da se još uvek ne oseća dobro kada čuje njeno ime govori to što niko u njegovom okruženju ne sme da ga pomene.


Svako u Trevorom životu zna da ne sme da izgovara reč na M – kaže izvor.


On ocenjuje i da se Trevor za slomljeno srce osvetio svojoj supruzi tako što danas verovatno ima više nečega što je njoj važno: novca.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: Epa / FACUNDO ARRIZABALAGA

On je nastavio dalje i, na neki način, može se reći da ima bolji život nego Megan. Verovatno ima više novca nego ona u ovom trenutku, bavi se onim što voli i nije u fokusu medija. To je njegova ultimativna osveta – smatra njegov prijatelj.

 

 

BONUS VIDEO

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl

 

makonda-tracker