imala je pametnija posla

Kejt je UVREDILA Megan i pre prvog susreta? Novi detalji o odnosu princeze i vojvotkinje otkrivaju kako je počeo RAZDOR

1

Poznato je da Kejt Midlton i Megan Markl nikada nisu bile bliske prijateljice, a navodno je supruga princa Vilijama zadala udarac i pre nego što prvi put videla jetrvu

Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu
Kejt Midlton i Megan Markl na Vimbldonu foto: James Gourley/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posle dvocifrenog broja intervjua, dokumentarne serije, autobiografije i mnogih drugih ispovesti princa Harija i Megan Markl, reklo bi se da smo čuli sve što je moglo da im smeta tokom života u kraljevskoj porodici.


Ipak, ne.


Nova knjiga Omida Skobija "Endgame" otkriva još pojedinosti o ovom paru i njihovom odnosu sa ostatkom britanske kraljevske porodice, na prvom mestu s princem Vilijamom i njegovom suprugom Kejt Midlton.


Poznato je da Megan, vojvotkinja od Saseksa, i Kejt, princeza od Velsa, nikada nisu uspele da izgrade prijateljski odnos, a sada je otkriveno da je razdor počeo mnogo ranije nego što smo mislili, čak i pre nego što su se prvi put srele.

Uvreda pre prvog susreta

 

Nakon što je objavljena biografija "Endgame", mediji su javili da je Kejt Midlton odlučila da ostane u bašti Kensingtonske palate s decom umesto da dočeka Megan Markl kada ju je princ Hari prvi put doveo da upozna njegovog brata i snahu. Međutim, Daily Mail sada piše da ovi navodi iz španskog prevoda knjige nisu tačni i da je u pitanju greška jer princeza od Velsa zapravo uopšte nije bila kod kuće.

 

Britanska kraljevska porodica
Britanska kraljevska porodicafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako se navodi u Harijevom citatu u engleskoj verziji knjige, kada on pitao Vilijama gde je Kejt dobio je odgovor:


Napolju, s decom.


Princ Hari je rekao da je to šteta i da se nada da će ona upoznati Kejt sledeći put.


U svakom slučaju, Vilijamova supruga nije bila zainteresovana da ostane kod kuće u dočeka Harijevu dragu, a Megan je u dokumentarnom serijalu "Megan i Hari" ispričala da nije znala koliko je sve formalno u porodici njenog dragog i da je prilikom upoznavanja s Vilijamom i Kejt bila nonšalantna.

 

Prvi susret Kejt Midlton i Megan Markl


Čak i kad su Vil i Kejt došli da se upoznamo, kad smo se sreli prvi put, sećam se da sam nosila pocepane farmerke, bila sam bosa, ja volim da se grlim, uvek sam bila osoba koja se grli... Nisam shvatala da je to stvarno neprijatno za mnoge Britance – istakla je Megan.

 

Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom meču
Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom mečufoto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Shvatila sam da se formalnost iz spoljnog sveta prenosi i unutra. Postoji način života koji se iznosi, ali kada zatvorite vrata pomislite "Okej, sad mogu da se opustim", ali (kod njih) formalnost ide na obe strane i meni je to bilo iznenađujujće – priznaje Megan Markl.


Princ Hari je u svojim memoarima "Rezerva" napisao i da je prva večera ovog četvrtca prošla sjajno i da su a Kejt i Megan pričale su o Vimbldonu i Meganinoj seriji "Suits".


Međutim, uskoro je postalo jasno da su one dve potpuno različite osobe, a Kejt nije bila preterano zainteresovana da se zbliži s Megan.


Prelomni trenutak dogodio se na probi haljina za deveruše pred Meganino venčanje s Harijem. Tada je nekadašanj glumica navodno rasplakala Kejt Midlton jer se nisu slagale oko izbora haljina za devojčice, a šuškalo se da i da je na ružan način pričala o Kejtinoj ćerki Šarlot.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton
Princeza od Velsa Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Princeza od Velsa nikad nije želela da priča o tome jer poštuje porodično pravilo da se komentariše tračeve, ali je Megan Markl izjavila da je zapravo bilo suprotno – Kejt je rasplakala nju. Kako je tvrdila, potom joj je jetrva poslala cveće u znak izvinjenja.
 

BONUS VIDEO

Megan Markl i Hari na koncertu Keti Peri

 

makonda-tracker