sve je neobično

BEZ TRUNKE šminke i mršavija nego ikad: Poslednje fotografije Megan Markl nose važnu i tajnu poruku kralju Čarlsu

1

Prvo pojavljivanje Megan Markl u javnosti posle skandala koji je protresao kraljevsku porodicu — u znaku simbolike!

Megan Markl ponovo u javnosti posle skandala u kraljevskoj porodici
Megan Markl ponovo u javnosti posle skandala u kraljevskoj porodicifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je reč o vojvotkinji od Saseksa, Megan Markl, situacija definitivno nikada ne miruje.

 

Oko nje i njenog supruga princa Harija, maltene od trenutka kada su krenuli da se zabavljaju, kruže i stvaraju se razne priče, drame i skandali, a premda su napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Kaliforniju, čini se da od toga ne mogu pobeći.

 

Pored toga što nisu pozvani na venčanje kuma svog sina Arčija, dramatična situacija vezana za kraljevsku porodicu vezana je za najnoviju knjigu Omida Skobija, u kojoj se navodi da su "rasisti" kraljevske porodice, zapravo, kralj Čarls i Ketrin Midlton, koji još uvek nisu komentarisali ove optužbe.

Sve je krenulo još od intervjua koji je Megan Markl sa suprugom Harijem, tokom druge trudnoće, dala Opri Vinfri i otkrila da su neki članovi kraljevske porodice pitali "kakvu boju kože će imati njena beba", ali tada nije htela da kaže ko je u pitanju, već je samo istaknuto da to nisu bili kraljica Elizabeta niti princ Filip.


Nema sumnje da su ovi navodi dobro uzdrmali kraljevsku porodicu, ali ne i Megan Markl! Ona je uslikana u Kaliforniji kako se ležerno šeta i smeje, kao da nema nijednu brigu, ali, s druge strane, njen izgled mnoge je zabrinuo.

 

Megan Markl bila je nasmejana, ali mnogi su primetili da je mršavija nego ikad ranije
Megan Markl bila je nasmejana, ali mnogi su primetili da je mršavija nego ikad ranijefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan nije imala ni trunku šminke na licu i naizgled deluje da je mršavija nego ikad, pa su se mnogi upitali da li je smršala namerno ili je to do stresa kom je konstantno izložena.

 

Megan je bila obučena u crne helanke, crnu bluzu i nosila je zelenu bejzbol kapu, kao i svoje omiljene Krewe naočare, a jedan detalj posebno je zaintrigirao one koji su ga uočili...

 

Simbolika Meganine narukvice

 

Baš zbog ovog detalja mnogi misle da Megan nudi primirje porodici u Engleskoj!

 

Megan je nosila narukvicu koju joj je poklonio upravo kralj Čarls, u čemu mnogi vide simboliku jer je ovo prvo njeno javno pojavljivanje nakon otkrivanja da su on i Kejt Midlton navodni "rasisti".

 

Da li Megan nudi primirje kralju Čarlsu noseći narukvicu koju joj je on poklonio?
Da li Megan nudi primirje kralju Čarlsu noseći narukvicu koju joj je on poklonio?foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je nosila ovu narukbicu u maju, a pre toga nije viđena na njenoj ruci od 2022. godine. 

 

Bonus video

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

makonda-tracker