sofisticirano

Deluje mršavije, otmenije i prelepo: MODNA CAKA kojoj se Megan Markl vraća uvek kad želi da ostavi poseban utisak

0

Supruga princa Harija u posebnim prilikama bira slična izdanja, a sada se opredelila za neočekivanu boju i o-du-še-vi-la

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harijafoto: EPA/NEIL HALL

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl ne pojavljuje se često u javnosti, a svaki njen izlazak je vest na modnim portalima.


Izuzetak nije ni nedavno pojavljivanje supruge britanskog princa Harija na premijeri filma "The After", koji potpisuje njen prijatelj i poznati fotograf Misan Harimen, kada je Megan još jednom oduševila stilom.


Nekadašnja glumica održala je govor na predstavljanju Harimenovog prvog igranog filma, a ostavila je takav utisak svojom modnom kombinacijom da je hvale čak i britanski mediji, koji inače nemaju mnogo lepih reči za nju.

Megan je i ovog puta primenila svoj omiljeni modni trik kada želi posebno da oduševi – monohromatski stajling.


Ona je odabrala braon odelo sastavljeno od klasičnog i strukiranog sakoa i poslovnih pantalona širokih nogavica, a kombinovala ga je s jednostavnom braon rolkom. Jedini izuzetak bile su crne cipele, ali one nisu pokvarile utisak.


U pitanju je, inače, komplet koji potpisuje modna kuća Valentino, deo kolekcije za proleće i leto 2022. godine, a Megan je upotpunila stajling crnim salonkama brenda Giorgio Armani i skupocenim prstenom juvelirske kuće Logan Hollowell sa simbolom njenog horoskopskog znaka Lava.


Zašto odabrati jednobojni autfit?


Monohromatske modne kombinacije su ili jednobojne ili uglavnom crno-bele, a uglavnom se biraju kada želite da postignete sveden, jednostavan, a ipak efektan izgled.

 

Megan Markl rado nosi jednobojne kombinacije
Megan Markl rado nosi jednobojne kombinacijefoto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je čest modni trik za kojim posežemo ako želimo da izgledamo vitkije, što se postiže i uz pomoć različitih tekstura odeće. Nošenje jedne boje od glave do pete daje iluziju izdužene siluete, a takav look je veoma sofisticiran.


Obično se biraju all black izdanja, ali je potpuno braon stajling odlično alternativno rešenje u jesenjoj i zimskoj sezoni.

 

Megan Markl rado nosi jednobojne kombinacije
Megan Markl rado nosi jednobojne kombinacijefoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

makonda-tracker