sve njegove ljubavi

Kažu da JEDNU NIKADA nije preboleo: Metju Peri je voleo samo NAJLEPŠE ŽENE Holivuda, ali posle svake ostao praznog srca

0

Metju Peri je preminuo u svom domu iznenada, a poslednjih decenija volele su ga najlepše žene u Holivudu

metju peri voleo je slavne glumice
metju peri voleo je slavne glumicefoto: EPA-EFE/ARMANDO ARORIZO

Od kratkih flertova do raskinutih veridbi, Metju Peri se zabavljao sa mnogim ženama i u Holivudu, i izvan njega. Glumac je iznenada preminuo u svom domu, nakon što se javio na Instagramu sa mesta smrti, a iza sebe, koliko je poznato, nije ostavio partnerku.

 

Ipak, on je otvoreno govorio o najvećim ljubavima svog života, kao i o svojoj borbi sa zavisnošću, u memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika, užasna stvar" iz 2022. godine.

 

On je bio u emotivnim vezama s najlepšim ženama sveta, a ovo su samo neke s kojima su ga povezivali...

 

Džulija Roberts (1995-1996)

 

 

Metju Peri i Džulija Roberts zabavljali su se devedesetih godina, a počeli su da se zabavljaju u periodu kada je ona odglumila ulogu Suzi Mos, upravo Čendlerove simpatije u seriji "Prijatelji":

 

Zabavljanje sa Džulijom je bilo previše za mene. Konstantno sam bio uveren da će raskinuti sa mnom — pisao je Metju.

 

Jasmin Blit (1996)

 

Kao i u seriji "Prijatelji", što je bio slučaj sa likom Čendlera, i pravi Metju Peri je obožavao Jasmin Blit iz "Čuvara plaže". Romansa je bila kratka, ali Čendler je u seriji nastavio da pokazuje koliko mu se Jasmin dopada, što znaju svi fanovi serije.

 

Niv Kembel (1998)

 

Zvezda "Vrisak" franšize zabavljala se sa Metjuom krajem devedesetih dok su zajedno snimali film "Troje za tango". Ipak, raskinuli su pre nego što je film uopšte i zaživeo u bioskopima!

 

Mejv Kvinlan (2002-2003)

 

Glumac je imao prvu ozbiljnu vezu sa zvezdom sapunica, a ne zna se šta je uzrok njihovog raskida, mada se verovalo da su raskinuli u miru i u dobrim odnosima.

 

Loren Grejem

 

Sa zvezdom "Gilmorovih devojaka" zabavljao se 2003. godine, ali nije potrajalo, a veruje se da je i sa njom ostao u dobrim odnosima.

 

Rejčel Dan

 

metju peri i rejčel dan
metju peri i rejčel danfoto: EPA PHOTO/EPA/ARMANDO ARORIZO//

Sa odbojkašicom se zabavljao 2003. godine, kada se završilo snimanje "Prijatelja". S njom se javno pojavljivao, govorio koliko je vezan za nju i da ne želi da bude sebičan u toj vezi. Međutim, nije uspela da ga odvede pred oltar. 

 

Lizi Kaplan (2006-2012)

 

 

Sa zvezdom fillma "Mean Girls" se zabavljao šest godina i to je bila njegova najduža veza. 

 

Moli Harvic (2018-2020)

 

Ovo je poslednja njegova javna veza. S Moli se verio, a veridbu su raskinuli posle 6 meseci, nakon čega je poželeo Moli sve najbolje.

 

I za kraj... Kortni Koks?

 

Metju Peri i Kortni Koks uvek su bili u fenomenalnim odnosima, još otkako su krenuli sa snimanjem serije "Prijatelji". Kako na malim ekranima, gde su glumili najbolje drugare koji se zaljubljuju i venčavaju, tako i van seta — uvek su se odlično slagali.

 

metju peri i kortni koks kao čendler i monika u 'prijateljima'
metju peri i kortni koks kao čendler i monika u "prijateljima"foto: Youtube Printscreen

Ipak, svojevremeno je isplivala navodna tajna, čuvana već dugi niz godina. Naime, kako strani mediji tvrde, Peri je oduvek bio zaljubljen u Kortni!

 

Uvek je bio zaljubljen u nju. Nikada nije uspeo da je preboli — rekao je izvor.

 

 

Bonus video

Ljubav Breda Pita i Dženifer Aniston

 

makonda-tracker